echte meisjes in de jungle famke louise michella kox

Gelekt: deze twee deelnemers doen mee aan Echte Meisjes in de Jungle

Fun & Living08 sep 2023, 10:16 doorRoos Hooijer
Het was misschien wel het allerleukste programma van het jaar: Echte Meisjes in de Jungle . Dat er een tweede seizoen moest komen, daar was heel Nederland het over eens. Maar welke dames doen er dit seizoen eigenlijk mee?
echte meisjes in de jungle famke louise michella kox
Bron: Echte Meisjes in de Jungle

Echte Meisjes in de Jungle

Heb je het afgelopen jaar niets van Echte Meisjes in de Jungle meegekregen, dan weten we één ding zeker: je hebt onder een steen geleefd. Dit programma was dé internetsensatie van het moment en zorgde ervoor dat heel Nederland over niets anders dan deze populaire serie sprak.
In Echte Meisjes in de Jungle worden 12 meisjes de jungle in gestuurd om daar in twee teams tegen elkaar te strijden. Dat is voor alle meiden die gewend zijn aan de luxe behoorlijk wennen, want de jungle is allesbehalve luxe. Stijltangen en haarextentions? Daar konden de ladies tijdens hun verblijf naar fluiten.
En ondanks het feit dat er tijdens de challenges een verblijf in het luxe-kamp gewonnen kon worden, was er ook op deze slaapplek alsnog geen stromend water of stroom. En tja, dat zorgde uiteindelijk voor flink wat drama en sensatie.

Komt er een tweede seizoen?

Na het gigantische succes van Echte Meisjes in de Jungle hebben we al op meerdere juicekanalen gelezen dat er sowieso een tweede seizoen van de serie komt. Zo deelde Juice Channel eerder dat de opnames voor het nieuwe seizoen gepland staan in september. Ook over een mogelijke deelnemer leek het roddelaccount al meer te weten. Zij beweerden namelijk dat Esmee Ipema opnieuw haar intrede in het programma zal maken. En wat nóg leuker is, haar tweelingszus Sharon Ipema zal ook van de partij zijn.
Na deze gossips van een aantal maanden geleden, is er inmiddels nóg meer bekend geworden over het programma. Juice Channel deelde namelijk vandaag nog twee namen die we in het programma terug gaan zien.

Famke Louise en Michella Kox

"De eerste naam waarvan wij 100% zeker weten dat zij de jungle in gaat voor het nieuwe seizoen, is Famke Louise", begint het roddelaccount. Van de tweede naam vielen wij echter bijna van onze stoel, aangezien deze welbekende dame had gezworen om nooit (maar dan ook echt nooit) meer de jungle in te keren. Dit kan natuurlijk niemand anders zijn dan Michella Kox.
"Ze heeft meerdere keren gezegd dat ze het nooit meer zou gaan doen, maar ze is er toch weer bij", schrijft Juice Channel. "We hebben het aan haar gevraagd, ze zegt zelf dat het niet zo is, maar dat zei ze vorig jaar ook. We trappen daar niet meer in ?"
Aan drama is er in dit seizoen dan waarschijnlijk geen gebrek, maar toch bestaat er zoiets als té veel heisa in een programma. Niemand minder dan EOTB-ster Lisa Sace zou geweigerd zijn voor het programma, omdat ze "te heftig" zou zijn. Hmm...