jessie jazz vuijk maxime meiland mooiste meisje van de klas

Kijktip: er komt een VIPS-versie van Het Mooiste Meisje van de Klas

Fun & Living13 sep 2023, 9:27 doorRoos Hooijer
Waar we normaal gesproken een kijkje nemen in het leven van een (meestal) onbekende Nederlander, gaat het programma Het Mooiste Meisje van de Klas dit seizoen inzoomen op de levens van bekende Nederlanders. Enne, als we de eerste beelden mogen geloven, dan is dit zeker het kijken waard.
jessie jazz vuijk maxime meiland mooiste meisje van de klas
Bron: @jessiejazzvuijk @maximemeiland

Het Mooiste Meisje van de klas

Ben je benieuwd naar het geheim van het Mooiste Meisje van de klas? Nou, dit populaire Nederlandse televisieprogramma, onthult het allemaal. Het programma neemt ons mee op een nostalgische reis door de tijd en volgt het leven van vrouwen die vroeger als dé beauty's van hun klas werden beschouwd. Vanuit het perspectief van de vrouwen zelf, komen we meer te weten over hun ups en downs in het leven. We ontdekken hoe ze omgingen met populariteit en schoonheid, en welke impact dit had op hun persoonlijke groei.
In het programma wordt er écht niet alleen over uiterlijk gesproken. Er wordt diep gegraven in de levensverhalen van deze ladies en laat zien hoe zij zich hebben ontwikkeld tot sterke, inspirerende vrouwen.

VIPS-versie

In het gloednieuwe seizoen van het AVROTROS-programma doen er dit jaar bekende vrouwen mee. Onder anderen model Jessie Jazz Vuijk , influencer Dionne Slagter, zangeres Sarita Lorena en realityster Maxime Meiland gaan we in het programma terugzien. En als we de eerste beelden mogen geloven, dan gaat dit een emotionele reeks worden.
Zo blikt Jessie terug op de periode waarin zij tot Miss Nederland verkozen werd en bezoekt Maxime haar ouderlijk huis, waar tot haar verbazing alles nog hetzelfde is gebleven. Dionne blikt in haar eigen uitzending terug op de periode waarin zij kampte met een eetstoornis, iets wat niet alleen bij haar, maar ook haar familie een gigantische impact heeft gemaakt. Sarita deelt het verhaal over één van de meest heftige gebeurtenissen in haar leven, namelijk het plotselinge verlies van haar vriend Siki Martina .

Vanaf wanneer te zien?

Dus, als je zin hebt om je onder te dompelen in een mix van nostalgie, humor en levenslessen, dan is Het Mooiste Meisje van de klas zeker een programma voor op je kijklijst. De serie is vanaf 24 september om 21:20 te zien op NPO3. Bereid je maar voor op een avondje lachen, huilen en vooral genieten.
Geen zin in een potje huilen, want ben je meer in to de spannende series? Dan wordt het tijd om jezelf onder te dompelen in één van deze nieuwkomers op Netflix .