glazen 1

Kijktip: dít is volgens kijkers nu al de beste horrorfilm van 2024

Fun & Living10 apr , 17:00 doorPleuntje Janssen
Actrice Sydney Sweeney, bekend van Euphoria en Anyone But You , speelt de hoofdrol in de nieuwe horrorfilm Immaculate. Kijkers zijn lovend en de recensies zijn veelbelovend. Het is namelijk nú al de beste horrorfilm van het jaar - en die duurt nog wel even.
glazen 1
Bron: @sydney_sweeney

Sydney Sweeney

Het genre moet je wel een beetje aanstaan, een horrorfilm is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen houden van bloederige scènes en schrikeffecten, andere geven voorkeur aan romantische sferen of hilarische conversaties. Wat je ook kijkt, actrice Sydney Sweeney zie je eigenlijk overal wel voorbij komen. Ze speelt de verliefde Bea in de romcom Anyone but You, en non Cecilia in de nieuwe horrorfilm Immaculate .
De knappe actrice verovert niet alleen onze beeldschermen, maar langzaam ook onze harten. Is er iets wat deze getalenteerde blondine niet kan? Haar veelzijdigheid als actrice heeft ze al laten zien in Euphoria , Anyone But You en Madame Web . Maar dat Sydney ook in een horrorfilm gaat schitteren, hadden we nog niet helemaal zien aankomen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze de film ook mede geproduceerd.

Immaculate

Immaculate bevat een typisch horrorelement, namelijk: nonnen . Na een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (gespeeld door Sydney Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Maar, naarmate er steeds meer angstaanjagende dingen plaatsvinden in het klooster, wordt Cecile achterdochtig. Ze vraagt zich af waarom zij uitverkoren is voor dit bijzondere lot. Het wordt steeds duidelijker dat haar nieuwe thuis een aantal duistere en gruwelijke geheimen verbergt. Spannend.

Cast

Immaculate is geregisseerd door de getalenteerde Michael Mohan, die ons meeneemt op een angstaanjagende reis vol spanning en sensatie. Het verhaal werd tot leven gebracht door het script van Andrew Lobel, en werd verder versterkt door de productie van - de enige echte - Sydney Sweeney. In deze horrorfilm speelt Sydney samen met een opmerkelijke cast: Álvaro Morte, Benedetta Porcaroli, Dora Romano, Giorgio Colangeli en Simona Tabasco.

Reacties van kijkers

Wij zijn al helemaal verkocht, na het lezen van de reviews hebben wij onze bioscoop tickets al gekocht. De film wordt door sommige fans al uitgeroepen tot beste horrorfilm van het jaar. Sydney’s talenten worden geliefd door de kijkers en als we de trailer zien weten we het zeker: dat wordt griezelen.