schermafbeelding 2021 06 10 om 163207

Dit zijn de leukste films om samen met je vriend te kijken!

Fun & Living16 jul 2021, 17:00 doorTamara Zwijnenburg
Niks is heerlijker dan na een lange werkdag met je vriend op de bank te ploffen en een film aan te zetten. Een heerlijk relaxed filmavondje... Nou, niet dus! Het is namelijk een regelrechte ramp om een film uit te kiezen die jullie allebei leuk lijkt. Voor je het weet ben je een half uur van jullie kostbare quality time aan het discussiëren over of het nou een rom-com of actiefilm wordt. Gelukkig hebben wij van FEM FEM een paar classics voor jullie waar zowel jij als je vriend blij van worden. You're welcome!
schermafbeelding 2021 06 10 om 163207
@pinterest

How to Lose a Guy in 10 Days

Voordat je vriend gaat protesteren: deze film mag dan een rom-com zijn, maar is zeker wel geschikt voor mannen. De film gaat over Andie die werkt voor een vrouwenmagazine. Voor een artikel heeft ze de opdracht gekregen om de meest verschrikkelijke vriendin ooit uit te hangen. Laat het slachtoffer dat ze daarvoor kiest nou net iemand zijn die voor zijn werk iemand verliefd op hem moet laten worden... Het eindresultaat: een hilarische romantische film. En met de charmante Kate Hudson en Matthew McConaughey hebben jullie beiden wat leuks om naar te kijken!

Star Wars

We horen je vriend al juichen, want ja: Star Wars is stiekem ook een leuke film voor jou. Ook jij moet soms wat compromissen sluiten in jullie relatie. Hoewel je het misschien niet toe wilt geven, zit Star Wars vol elementen die jij ook leuk gaat vinden. Het zit vol avontuur, maar ook de emoties mogen zeker niet ontbreken. Voor de échte ervaring begin je met nummer 4, 5 en 6. Wie weet zit je er wel zo lekker in dat je de overige delen ook bekijkt. Zo kunnen jij en je vriend wel even vooruit!

Hitch

Met Will Smith in de hoofdrol als ' date doctor', zit er niks anders op dat jullie samen zitten te gniffelen op te bank. Alex Hitchens probeert mannen die waanzinnig slecht zijn in daten op weg te helpen met zijn smooth moves . Ironisch genoeg gaat het in zijn eigen liefdesleven niet altijd zo vlekkeloos...

We're the Millers

Stel je voor: je moet een lading drugs ophalen en over de grens smokkelen. Hoe je dat doet zonder enorm op te vallen? Juist, je creëert een nep-familie die op zogenaamd gezellig tripje gaat. Met een combinatie Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts and Nick Offerman in de hoofdrollen kan je er nooit naast zitten. Het comedy level van deze film is enorm hoog en is dus perfect voor jou en je boyfriend!

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Een dramafilm met Jim Carrey als hoofdrol? Het kan. De film schets een absurdistisch beeld van een wereld waar je je geheugen deels kunt laten wissen. Zo kun je een persoon totaal uit je leven verwijderen. Deze combinatie van sci-fi, romantiek en indie maken de film uniek en is geheid de veroorzaker van diepe gesprekken erna. Als je nog niet overtuigd bent: de filmvoelt als een romantischere versie van een Black-Mirror episode.

Forrest Gump

We sluiten af met deze klassieker. Mocht jullie hem nog niet gezien hebben, is het zeker een aanrader! Het geweldige acteerwerk van Tom Hanks, het bizarre verhaal die subtiel de Amerikaanse politiek aankaart, de zoektocht naar zijn liefde Jenny... het heeft alle ingrediënten voor een filmavond voor twee!