rituals lidl

Lidl verkoopt doucheschuim voor €3 met precies dezelfde geur als Rituals

Fun & Living04 apr , 14:16 doorRoos Hooijer
We zijn het er vast allemaal over eens dat Rituals één van de fijnste cosmeticamerken out there is. Helaas betaal je er vaak wel de volle prijs voor. Maar dat hoeft niet langer: de Lidl verkoopt namelijk een doucheschuim voor maar €3,- die dus precies hetzelfde ruikt als Rituals.

Rituals Sakura

Keer op keer brengt Rituals de lekkerste douchegels en de fijnste crèmes uit. Eén van onze favo lijnen is de witte Sakura-lijn. Wij houden van de overheerlijke geur van kersenbloesem en zijn daarom ook obsessed met deze lijn. En ondanks dat we er dus onwijs van kunnen genieten, weten we allemaal dat Rituals niet het goedkoopste merk is. Sterker nog, vaak betaal je volle prijs voor slechts een douchegel of bodylotion. Ben jij ook helemaal klaar met teveel betalen? Look no further , want kennelijk verkoopt de Lidl een doucheschuim voor slechts €3,- dat een dupe zou zijn van de Rituals Sakura lijn.

Spa Moments Rose Blossom

De Lidl komt altijd uit met de meest geniale producten. En ook altijd voor een onwijs lekker prijsje! Denk aan de spotgoedkope sapcentrifuge , of de elektrische fiets die je voor een prikkie kan scoren . Het product waar je deze keer in de Lidl naar moet zoeken, is de Cien Spa Moments met de geur Rose Blossom. TikTokster Jennifer Mertens ( @jennifermertens_ ) deelt een video waarin ze vertelt dat deze doucheschuim en bodycrème precies hetzelfde ruiken als die van de Rituals.
En ook de mensen in de comments zijn mega enthousiast over het product. "Hij is zoooo super zacht op de huid", schrijft één van haar volgers. Een ander deelt: "Jaa, ik heb ze al een tijdje allemaal. De groene en witte heb ik ook, ruikt zo lekker." Wij zijn me-ga benieuwd, dat wordt uitproberen!

Nog meer Rituals-dupes

Niet alleen Lidl is goed in het namaken van dure geuren, ook Action kan er wat van. Zij brachten eerder al eens een autoparfum uit met exact dezelfde geur als de Rituals-variant. De car parfume van Action is van het merk Vinove en het zou je auto, voor drie maanden dagen lang, lekker moeten laten ruiken. Ze hebben vier verschillende geurtjes, maar volgens TikTok is de geur ‘Rome Wood’ de dupe van de Rituals-autoparfum.
Voor maar €2,39 per stuk kan je de autogeurtjes kopen. Ze zijn online te bestellen, maar als je ze liever eerst ruikt voordat je ze koopt kan je ze ook in de winkel scoren. Ondanks dat het misschien nog even duurt, denken wij dat dit ook een perfect kadootje voor op je verlanglijstje voor de aankomende feestdagen is. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu geen parfum dat ruikt naar luxe, maar eigenlijk maar een prikkie kost?