monica geuze 1

Te schattig: Monica Geuze krijgt bijzondere rol in deze film

Fun & Living14 sep 2023, 15:38 doorRoos Hooijer
Behalve keihard ondernemen , influencen, draaien achter de dj-desk en presenteren, heeft Monica Geuze blijkbaar nóg een talent. Ze is binnenkort als stemactrice in een gloednieuwe film te horen.
monica geuze 1
Bron: @monicageuze

Paw Patrol

Monica Geuze heeft onlangs aangekondigd dat ze een stemrol zal hebben in de nieuwste film van Paw Patrol. Vor alle ladies die geen kinderen of jonge broertjes en zusjes hebben, praten we je even bij. Want wat is Paw Patrol eigenlijk en waar draait deze geliefde kinderserie en filmreeks om?
Paw Patrol is een animatieserie die draait om zes heldhaftige puppy's: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Skye. Samen met hun 10-jarige leider Ryder vormen zij de Paw Patrol en zijn ze altijd klaar voor actie. Elke aflevering begint met een noodsituatie in Adventure Bay waarbij de Paw Patrol wordt ingeschakeld om te helpen. Met behulp van hun vaardigheden werken ze samen om elke uitdaging te overwinnen.

Stemrol Monica Geuze

En nu komt Monica om de hoek kijken! In de nieuwste film van Paw Patrol zal ze haar stem lenen aan een nieuw personage genaamd Amy. Hoe geweldig is dat? Met haar heerlijke persoonlijkheid en gevoel voor humor zal ze ongetwijfeld een leuke toevoeging zijn aan het Paw Patrol-team.
Dus, of je nu zelf een fan bent van Paw Patrol of dat je kinderen hebt die dol zijn op deze avontuurlijke puppy's, het is zeker de moeite waard om de nieuwe film te bekijken en Monica Geuze in actie te horen als Delores. Vooral dochtertje Zara-Lizzy zal door het dolle heen zijn, aangezien zij – zoals we in de video's van Monica hebben begrepen – groot fan is van de serie. Hoe geweldig is het dat haar eigen moeder dan als één van de puppy's, en dus van team Paw Patrol, in de film te horen is?

Aankondiging van de film

Op het Instagram-account van Paramount Pictures wordt de Nederlandse stemmencast bekend gemaakt. Niet alleen Monica krijgt een rol in de film, ook andere BN'ers zullen een stemrol inspreken. Zo krijgen we ook Edsilia Rombley, Roué Verveer, Levi van Kempen en Posy Bakkum (het dochtertje van Jim Bakkum) in de film te horen. Hoe schattig is dat!
Wil je de film graag zien? Of je kleine broertje, zusje of kind meenemen naar de bios? Vanaf 6 oktober verschijnt Paw Patrol: The Mighty Movie in de bioscoop.