programma met bekende nederlanders 2 1

Kijktip: vanaf vandaag staat het nieuwe seizoen van De Bachelor op Videoland

Fun & Living07 mrt , 10:59 doorRoos Hooijer
Heb je nog geen avondplannen, dan kunnen wij je nú vertellen hoe je avond eruit gaat zien. Vanaf vandaag zijn de eerste twee afleveringen van De Bachelor te zien en als we presentatrice Monica Geuze mogen geloven, dan wordt het een heerlijk seizoen.
programma met bekende nederlanders 2 1
Bron: De Bachelor

'Rommelig en juicy'

Stel je voor, 26 vrouwen en twee single mannen in hetzelfde programma, dat is wat ons betreft het perfecte recept voor juice . In dit seizoen van De Bachelor hebben we niet één, maar twee mannen die op zoek gaan naar ware liefde. De knappe Rien en Paul mogen de jacht naar the one in het programma gaan voortzetten. En als we presentatrice Monica Geuze mogen geloven, dan gaat dat voor heerlijke beelden zorgen.
"In deze setting – met twee bachelors – kan het natuurlijk best snel rommelig worden", begint Monica Geuze haar verhaal in gesprek met RTL Boulevard. "Maar rommelig kan ook juicy zijn." Monica stelt dat vooral de rozenceremonies veel spannende momenten met zich mee kunnen brengen. "Bij de welbekende rozenceremonie, waarbij de bachelor of bachelorette rozen uitdeelt aan de persoon die mag blijven. Maar bij deze editie mogen de mannen ook een roos geven aan dezelfde dame. En dat eh... kan grappige momenten opleveren."

Concurrentiestrijd

Paul en Rien kunnen dus kiezen uit dezelfde dames, wat ook behoorlijk mis kan gaan. Want wat als ze hun oog laten vallen op dezelfde dame? Of de één wil een dame naar huis sturen, maar de ander twijfelt hier nog over? "Er is zeker wel overlap geweest", vertelt Rien aan RTL Boulevard. "We hebben op bepaalde punten interesse gehad in dezelfde vrouwen."

Vanaf vandaag op Videoland

Kun je net als wij niet meer wachten? En wil je asap de eerste beelden bekijken? Dan wordt het nú tijd om je Videoland-app te openen, aangezien het eindelijk online staat. Extra leuk: de eerste twee (!) afleveringen staan meteen online, dus je kunt er prima een avondje mee vullen.
Nog een keer alle introducties van de knappe vrouwen uit het programma bekijken? Wij sommen de 26 vrouwen hier voor je op.