screenshot 2021 02 03 at 101543

Got time to spare? Deze online work-shops zijn zeker de moeite waard

Fun & Living03 feb 2021, 11:24 doorSanne Hesseling
Voor veel mensen slaat de verveling flink toe. Ze hebben alle films op Netflix al gezien en alle puzzels al gemaakt. Maar maak je niet druk! Tegenwoordig kan je vanaf huis ontzettend veel leuke activiteiten doen: probeer eens een online workshop!

Koken en bakken

Er zijn op het internet veel verschillende online kook- en bakworkshops te vinden. Zo kan je online leren hoe je bonbons moet maken, een taart moet bakken en zelfs hoe je sushi moet maken! Je bent slechts een Googlesearch verwijderd van een leerzame en vooral leuke culinaire workshop. Heeft de persoon die mee mag eten even geluk!

Schilderen, tekenen en knutselen

Schilderen, tekenen en knutselen kan je op ontelbare verschillende manieren doen. Zo is er voor iedereen wel een workshop die hem of haar aanspreekt. Of het nou een workshop portretten schilderen of een workshop dieren kleien is: er is voor ieder wat wils. Geen excuus dus om op de bank te blijven zitten. Het is tijd om je van je creatieve kant te laten zien!
screenshot 2021 02 03 at 101600

Borduren en naaien

Ben je geen natuurlijke Bob Ross, maar wil je wel graag je creativiteit kwijt kunnen? Misschien is een modeworkshop dan wat voor jou! Borduren op jeans, tassen van textiel maken en je eigen kleding ontwerpen: het kan allemaal online. Voor wie liever bij de basis begint, zijn er talloze online naaiworkshops. En het leuke is: je kan het zelf dragen!

Bloemschikken

Wil je met een nieuwe skill indruk maken op je vrienden? Probeer dan eens een online workshop bloemschikken. Je dierbaren een bloemetje geven is altijd leuk, maar nog leuker is als je het boeketje zelf hebt gemaakt! Terwijl je een mooi boeket of arrangement maakt, leer je verschillende technieken van de professionals. Naast dat je een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders maakt, leer je ook nog eens iets nieuws: twee vliegen in één klap!
screenshot 2021 02 03 at 102148
Is een workshop toch niet iets voor jou maar wil verveling tegengaan? Check dan 10 tips hoe jij jezelf prima kunt vermaken thuis!