fem fem 4 1

Dit is het populairste speeltje van 2023 en we hadden niet anders verwacht

Fun & Living17 sep 2023, 20:15 doorAurora Ferrari
In anno 2023 maken we ons geen enkele zorgen meer over het taboe rondom speeltjes. We praten er over, we aanbevelen producten, kopen het voor vrienden en familie en nemen 'm zelfs mee op vakantie . Maarre, welk speeltje is in 2023 het meest populair?
fem fem 4 1
Bron: Pexels

Meest gekocht speeltje 2023

Speeltjes: eindelijk is het taboe eromheen weg. Maar waar en hoe ontstond überhaupt de schaamte rondom speeltjes? Toys zijn nu niet meer weg te denken uit het leven van een vrouw. Ze maken solosessies namelijk niet alleen makkelijker en minder vermoeiend voor jezelf, ze zorgen er ook voor dat je je lichaam als geen ander leert kennen. Enne, dat is heel belangrijk. Want hoe kan je genieten van een potje ketsen met z’n tweetjes als je je eigen lichaam niet eens kent?
Of je speeltje nu trilt, luchtdrukgolven richting je kietelaar stuurt of heerlijk beweegt wanneer je 'm inbrengt, ze leren je stuk voor stuk iets bij over je eigen lichaam en genotsplekjes. Vind je het gek dat ze dus razendpopulair zijn?
Maarre, wat is dan het meest populair speeltje van 2023? Is dat het vibrerend eitje? Of misschien wel de welbekende Tarzan? Hoewel al deze varianten zeker pareltjes zijn, was geen één van de speeltjes achter de populairste...

Satisfyer pro 2

Je hebt het waarschijnlijk al goed geraden, maar de Satisfyer Pro 2 is inderdaad het populairste speeltje van 2023. Kan jij het je nog herinneren? In één ogenblik was de Satisfyer Pro 2 o-ve-ral te koop, zelfs bij de Kruidvat! Je kan 'm in de kerstboom hangen, of er een kerstkaartje van maken en al je dinnetjes fijne feestdagen wensen. Je hebt 'm in sleutelhanger formaat, maar ook in wegwerpvariant én je hebt duizenden hilarische reviews over het speeltje. Verreweg, hét meest populaire speeltje ooit.
Vind je het nog iets te heftig om 'm aan te schaffen, dan kun je dat dus volledig uit je hoofd zetten. Het speeltje is immers niet voor niets zo populair, toch?