orgasme

TikTokker deelt handig feitje over Satisfyer (wat we nog niet wisten)

Fun & Living05 mrt , 20:00 doorAurora Ferrari
In 2024 zou het een schande zijn als je 'm niet kent: de Satisfyer Pro 2 – ook wel bekend als onze trillende vriendin. Misschien wel het meest geliefde speeltje óóit. Het zou dan ook een ramp zijn als hier iets mee gebeurt. Want wie gaat ons dan zulke fijne en intense hoogtepunten geven? Ze is alles. Onvervangbaar. Maar misschien is dat helemaal niet nodig?
orgasme

Onze trillende vriendin

Ach, onze trillende vriendin – wie kent haar niet? Dé James Bond voor in de slaapkamer. Ze is mooi, sterk en geeft de meest intense hoogtepunten ever. Iedereen is fan en dat blijkt als we de recensies van deze heerlijke toy mogen geloven. Blijkbaar zijn we niet de enige die hier zo lyrisch over zijn, ha! En wat dacht je van de sattie in de boom ? Ze hoort namelijk niet alleen op het nachtkastje, maar ook in de kerstboom. Kortom: de Satisfyer Pro 2 is megapopulair.
Het zou dan ook rampzalig zijn als ze ineens stuk zou gaan. We willen hier het liefst helemaal niet over nadenken (klinkt namelijk als een nachtmerrie), maar het is wel iets wat elk moment kan gebeuren. Bij alles komt namelijk een einde. Zo ook aan onze trillende vriendin. Maar let op: mocht dit gebeuren, dan moet je de Satisfyer Pro 2 helemaal niet weggooien. Tijdens het scrollen op TikTok kwamen we namelijk een bizarre tip tegen. Wat blijkt? Je kunt zo een nieuwe Satisfyer krijgen. Wacht, wat?

Sattie kapot? Gooi haar niet weg

Stel je voor: je hebt wat achtergrondmuziek aangezet, de kaarsen zijn aangestoken en je pakt de vibrator erbij. Plan van aanpak? Een solo ride . Alleen jij en je Satisfyer Pro 2. Maar shit! Begint ze te haperen, gaat ze niet meer als een tierelier of is ze gewoon stuk? Dood? Niet meer te redden? Maak je geen zorgen, want we hebben op TikTok een fijne tip voorbij zien komen. Wat blijkt? Je kunt zo weer een nieuwe Satisfyer krijgen, want je hebt maar liefst vijftien jaar garantie. Geloof het of niet, maar je kunt dit gewoon op internet zoeken. En, eh, het geeft gewoon aan dat dit zo is. Net magie, maar dan nog beter.
Maar verroer je niet: smijt je Satisfyer niet tegen de muur aan en ga er ook niet aan sleutelen. We begrijpen dat dit als een heel goed idee klinkt, maar niets is minder waar. De garantie geldt namelijk niet als je de gebruiks- of montage-instructies niet bent nagekomen. Dat betekent niet zelf kapot maken en niet zelf uit elkaar halen. Mocht je Satisfyer gewoon ineens stuk zijn, dan kun je wel gebruik maken van deze heerlijke garantie. Het enige wat je hierbij nodig hebt, is het bonnetje. Heb je die, dan kun je deze inleveren en binnenkort genieten van een gloednieuwe Satisfyer. Heerlijk!