spin off la casa de papel fem fem

Komt er een spin-off van La Casa de Papel?

Fun & Living19 nov 2019, 9:29 doorRedactie
Say it IS so . Een spin-off van onze Spaanse vrienden, ja graag! Producent Jesús Colemenar heeft laten weten tijdens een bijeenkomst met fans van de serie dat hij er over na zitten te denken om dit te doen, maar waar het over zou gaan wil hij nog niet bekend maken.
spin off la casa de papel fem fem

Spin-off La Casa de Papel

Dit is momenteel één van de grootste series van Netflix en als we de producent mogen geloven, gaat het nóg succesvoller worden met een mogelijke spin-off. Maar goed, hoe, wat en wanneer blijft nog wel even geheim dus zal hij niet verklappen welk karakter van de serie de hoofdrol in de spin-off zou krijgen.
De fans die aanwezig waren bij de bijeenkomst hebben het gevoel dat de focus van de spin-off op Berlijn gaat zijn. Dit omdat acteur Pedro Alonso, de man die Berlijn speelt in de serie, ook aanwezig was. Alleen zelf is hij van mening dat iedereen in de serie een spin-off verdient: “Iedereen heeft zoveel kracht gekregen, dat we bijna een spin-off van ieder karakter zouden kunnen maken.”

Seizoen Vier

Ook hebben ze het kort over het vierde seizoen gehad. " Het vierde seizoen wordt moeilijker. Het wordt moeilijker voor de kijker," is wat de heren erover te zeggen hadden. Nou, lekker duidelijk. Afijn, als het goed is weten we het 4 januari want dan staat het op Netflix.