Afgelopen maand was Monica’s ex-vriend Lars Veldwijk weer voor eventjes in Nederland. Een kleine pauze van zijn succesvolle carrière in Zuid-Korea om wat tijd met zijn twee kinderen door te brengen. De jongste dochter, Zara-Lizzy, wie hij zo’n drie jaar geleden kreeg met Monica was door het dolle heen om hem weer te zien. In de Geuze&Gorgels de podcast – podcast van Kaj Gorgels en Monica Geuze – vertelt Monica over hoe het nu gaat in deze toch wel bijzondere situatie.

De breuk tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk

Inmiddels alweer drie jaar geleden beviel Monica van dochtertje Zara-Lizzy. Hoewel de familie met het oudere zoontje Mason van Lars compleet en happy leek, bleek niets minder waar. Ruim een jaar later was daar ineens de plotselinge breuk tussen Monica en Lars. Niet veel later vertrok Lars naar de andere kant van de wereld om zijn voetbalcarrière daar voort te zetten en bleef Monica met Zara-Lizzy achter in Nederland. Lars komt beide kinderen een paar in het jaar opzoeken in Nederland.

Flex met je ex

In de aflevering Flex met je Ex van de Geuze&Gorgels podcast doet Monica Geuze nu een boekje open over de hele situatie met Lars Veldwijk. Zo vertelt ze dat ze voor de relatiebreuk nog hebben geprobeerd te praten met een therapeut om zo de relatie nieuw leven in te blazen. Het mocht toen niet baten. De gesprekken verliepen stroef en uiteindelijk leidde het toch tot een breuk. Nu Lars terug in Nederland was, besloten ze samen met dochtertje Zara-Lizzy af te spreken. Ze zegt daarover: “We hebben echt voor het eerst zo’n goed gesprek met elkaar kunnen voeren en elkaars behoeftes kunnen delen en ons gevoel over bepaalde situaties, zonder dat we ruzie kregen.” Ze gelooft zelfs dat de therapeut trots was geweest als hij dit had gezien.

De situatie is voor Monica af en toe echt niet gemakkelijk, omdat ze ineens voornamelijk alleenstaande moeder is. Toch heeft dat haar gelukkig niet tegengehouden om de draad weer op te pakken. Inmiddels is ze alweer 1,5 jaar zielsgelukkig met haar grote liefde Robbert, waarmee ze onlangs nog een nieuw huis kocht. 

Beluister hier de hele podcast:

Lees ook: Dit is het vermogen van YouTuber en influencer Monica Geuze