Nog maar 2 maanden en dan is het alweer kerst. Het jaar 2021 vliegt, ondanks de ups and downs, voorbij. Met het koude weer wat om de hoek komt kijken, begint het dan toch alweer een beetje te kriebelen. De feestdagen komen er aan! Dat betekent kerstinkopen. En dan het liefst in de grootste kerstwinkel van Nederland, toch?

Tijd voor kerstinkopen

Nu we erachter kwamen dat je gelukkiger bent als je de kerstversiering vroeg ophangt, gingen we eens op zoek naar de idealen plekken om deze kerstversiering alvast op de kop te tikken. We weten inmiddels dat je hier sowieso niet te lang mee kunt wachten, omdat je anders gegarandeerd misgrijpt. Met kerst wil je graag de mooiste boom met de mooiste versiering dus het zou vervelend zijn als je half december ineens maar keuze hebt uit de laatste beetjes. Je kunt niet snel genoeg beginnen aan de kerstinkopen dus.

De grootste kerstwinkel van Nederland

We vonden de grootste kerstwinkel van Nederland en we waren meteen verliefd. Oktober is nog niet eens voorbij, Halloween nog moet komen en Sinterklaas stapt net op zijn boot om de reis te maken vanuit Spanje. Toch beginnen de kerstkriebels bij ons meteen te komen bij het zien van deze kerstwinkel. Christmas Village Scheveningen opende in september (!) al haar deuren om alle kerstfreaks te verwelkomen.

Deze grootste kerstwinkel in Nederland is een waar paradijs voor de mensen die het liefst alles uit kerst willen halen. Er is maar liefst 1000 vierkante meter aan kerstversiering te vinden. Glitterende kerstbomen, te schattige kerstdorpen en overal kerstlichtjes! Je kunt hier eigenlijk de hele dag rondlopen zonder dat je je zal gaan vervelen. Tussendoor haal je ergens voor een prikkie een warme chocolademelk om het nog even af te maken. Gaat het bij jou al kriebelen?

Christmas Village Scheveningen is op dit moment geopend van donderdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00. Ook met de kerstdagen kun je er nog heen. Wij raden wel aan zo snel mogelijk een dagje naar dit paradijs in te plannen om de lege vakken te voorkomen. Je wil immers ook zo snel mogelijk de versiering ophangen, want dan wordt die kerstboom toch het lichtpuntje van de dag 😉

Lees ook: Met deze Durex adventskalender tellen jij en je lover af naar kerst