Vrouwen met krullen willen stijl haar omdat ze denken dat ze niets met hun haar kunnen en vrouwen met stijl haar zijn jaloers op die prachtige krullen van haar vriendin. En ze heeft gelijk. Je krullen zijn prachtig en wij laten met deze verschillende haarstijlen zien dat er ontzettend veel mogelijk is.

Een pony

Het kapseltje van toen, de pony, is terug. En dit geldt niet enkel voor vrouwen met rechte lokken. Een pony bij krullend haar is juist heel mooi en zorgt voor een lekker speels effect. Zorg er wel voor dat je pony niet uit een te dikke lok bestaat, maar dat er wat ‘gaten’ in de pony voor komen. Zo kun je hem alle kanten op dragen en blijft je kapsel lekker speels.

Een bob met laagjes

Gaan jouw krullen hangen en zijn ze hun volume kwijt? Dan is het tijd om weer eens laagjes te knippen. Wanneer je voor laagjes gaat, zorg je voor meer volume en krijg je weer een volle bos krullen. Door je lokken op een bob-lengte te knippen, zul je nog meer volume creëren, omdat je haar nu minder ‘zwaar’ is.

Kort, korter, kortst

Een kort kapsel niets voor als je nog jong bent? Juist wel! Een kort koppie is prachtig en super vrouwelijk. Je gezicht wordt volledig geaccentueerd. Ga voor extra kort aan de zijkanten en iets langer bovenop.

Net onder het oor

Nog net iets korter dan de bob. Dit is misschien een kapsel die je niet ineen keer zult laten knippen wanneer je lokken nu nog tot over je schouders vallen, maar zeker een kapsel om te overwegen. Je jukbeenderen worden benadrukt. Vraag aan je kapper hoe je het het beste kunt laten knippen, zodat het lekker losjes valt en je geen ‘vaste’ scheiding hebt. Door een kant achter je oren te dragen, houd je een open blik, volwassen blik.

Een strakke knot

Het is natuurlijk het leukst om je krullen lekker los te laten hangen. Maar soms (lees: heel vaak) gaan je krullen een eigen weg en ik spreek uit ervaring. Een mooie, snelle oplossing is dan de strakke knot. Doordat je volle bos krullen normaal om je heen golven, krijg je door deze strakke knot ineens een heel ander koppie. Leuk voor de verandering.

Krullen worden een grote pluizenbol als het heeft geregend. Daarom geven wij je tips hoe jij jouw lokken kunt beschermen tegen de regen.