Op zoek naar een nieuw huis waarin jij en je partner nog een eigen hobbyplekje hebben? Dan is dit huis in Groningen perfect voor jullie. Met een bar in de schuur en een eigen kapsalon aan huis, is deze woning perfect voor een koppel met ieder z’n eigen eh… ambitie.

Jij een haarstudio, je partner een kroeg: dit Funda-huis heeft het allebei

Vrijstaande woning

Hadden we je bij het woord ‘haarstudio’ en ‘bar’? Er is meer. Deze vrijstaande woning bevindt zich aan de rand van Finsterwolde. Dit pand is perfect voor wie zowel wil wonen als werken vanuit huis, en het is levensloopbestendig. Vanuit het huis loop je zo het prachtige natuurgebied De Tjamme in, terwijl het Oldambtmeer om de hoek ligt met diverse recreatie- en watersportfaciliteiten.

Op loopafstand vind je gezellige terrasjes en alle andere belangrijke voorzieningen zijn binnen handbereik. Deze woning is tot in de puntjes verzorgd en heeft ontzettend veel te bieden.

Wat vind je in dit perfecte huis?

Zodra je de hal binnenkomt, zie je verschillende ruimtes die dit huis uniek maken. Maar wat echt interessant is, is de ruime werkkamer aan de achterzijde. Momenteel doet deze dienst als kapsalon, maar het zou gemakkelijk omgebouwd kunnen worden tot een slaapkamer op de begane grond, compleet met en suite badkamer. Dit maakt het huis ook geschikt voor mensen op oudere leeftijd.

Jij een haarstudio, je partner een kroeg dit Funda-huis heeft het allebei (1)

Vanuit de hal kom je in de grote woonkamer aan de achterzijde. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht op de tuin, terwijl je gezellig bij de spekstenen haard zit. Via een schuifpui heb je directe toegang tot het terras en de achtertuin.

Aan de voorkant van het huis vind je een ruime woonkeuken met eethoek. Deze keuken is volledig vernieuwd en uitgerust met moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, ingebouwde ovens, Amerikaanse koelkast en zelfs een wijnklimaatkast. Dit betekent dat koken hier niet alleen praktisch is, maar ook nog eens heel leuk kan zijn!

Jij een haarstudio, je partner een kroeg dit Funda-huis heeft het allebei (2)

Als je de trap op gaat in de hal, kom je op de overloop van de eerste verdieping. Hier zijn vijf slaapkamers, een tweede toilet met fonteintje, twee bergkasten en de badkamer te vinden. De twee kamers aan de voorkant zijn lekker ruim. De hoofdslaapkamer aan de rechterkant is het ruimste van de vijf. De kamers aan de achterkant zijn iets kleiner, maar nog steeds heel fijn.

Jij een haarstudio, je partner een kroeg dit Funda-huis heeft het allebei (3)

Een heerlijke tuin

Aan de voorkant van het huis is er een ruime oprit waar meerdere auto’s kunnen parkeren. Handig als je vaak bezoek hebt! De oprit loopt langs het huis naar de vrijstaande houten garage met een overkapping. Zo heb je niet alleen genoeg parkeerplek, maar ook nog eens extra opbergruimte.

De achtertuin is echt een pareltje. Het grote grasveld biedt volop ruimte om lekker te tannen of om een potje te voetballen. En als je wilt ontspannen, kun je heerlijk plaatsnemen op het terras en genieten van de zon.

Jij een haarstudio, je partner een kroeg dit Funda-huis heeft het allebei (4)

Maar dat is nog niet alles! Achterin de tuin staat namelijk een vrijstaande houten schuur die is omgetoverd tot een gezellige bar. Als dat geen droom is, dan weten wij het ook niet meer.

Jij een haarstudio, je partner een kroeg: dit Funda-huis heeft het allebei

Wat zijn de kosten?

Dit pareltje staat op Funda voor een mooie prijs van €550.000. Neem een kijkje en misschien is dit wel het perfecte huis voor jou en je partner!