Het 25-jarige topmodel Hailey Bieber weet als geen ander hoe ze in shape moet blijven. Regelmatig zien we een foto van Hailey on the gram voorbij komen waarbij haar abs te zien zijn. Nu is Hailey natuurlijk gezegend met haar genen, maar zelf werkt ze er ook hard voor. Eerder schreven we al een artikel over alles wat Hailey Bieber eet op een dag, en vandaag gaan we daar verder op in.

Hailey Bieber
Instagram @haileybieber

Het dieet van Hailey Bieber

Hailey heeft een gebalanceerd dieet en sluit eigenlijk niks uit. Ze eet niet veel vlees, maar vis kan ze niet weerstaan. Hailey heeft geprobeerd om een vegan eetpatroon te volgen, maar kwam erachter dat dit niks voor haar is. Het topmodel eet nu heel gevarieerd!

Dit eet Hailey Bieber als ontbijt

Aan ELLE vertelde Hailey hoe een typisch ontbijt voor haar eruit ziet. Haar ochtend begint ze met een rondje met de hond lopen en koffie. Wanneer ze thuis is van de wandeling is het tijd voor een voedzaam ontbijt. Op een ‘normale’ dag is dat meestal eieren of havermout, gezonde eiwitten of een smoothie. Hailey’s go to ontbijt? Dat is een Ezechiël English muffin met plakjes avocado, citroen, zout en peper. Um, watvoor muffin? Exechiël brood is gemaakt van gekiemde, volle granen waardoor het bloemloos is. Dit brood is wat compacter en smaakt nootachtig.

Schermafbeelding 2022-04-26 om 10.21.26 hailey bieber ontbijt havermout

Cheat day

Op een “cheat day” eet Hailey waar ze zin in heeft. Op zo’n dag is haar ideale ontbijt chocolate chip pancakes, met twee eieren, spek en gebakken aardappeltjes. Balance is key!

hailey Bieber ontbijt

Lees ook: Alles wat Victoria’s Secret model Romee Strijd eet op een dag