De maand oktober is bijna afgelopen, wat betekent dat de spooky dagen er aan komen. Hoewel wij Nederlanders Halloween niet intens vieren, kan het wel zijn dat je hier en daar een feestje hebt waarbij de dresscode uiteraard ‘eng’ is. Uhm… maar wat gaan we deze Halloween dragen? Dit zijn de populairste looks.

populair halloween outfits 2023
Bron: Wednesday

1. Wednesday Addams

We kunnen er niet omheen: Wednesday Addams heeft in anno 2023 onze zielen overgenomen en dat nemen we haar allesbehalve kwalijk. Het zou dan ook heel gek zijn als we dit jaar, tijdens Halloween, geen Wednesday tegen gaan komen. Zo geweldig om haar standaard kostuum te dragen, maar wat dacht je van de iconische jurk die ze in de serie tijdens het bal droeg? Zwart dragen en alleen maar boos kijken? Klinkt als iets waar wij wel voor geboren zijn. Ha!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

2. Barbie

Een andere iconische vrouw die dit jaar wereldwijd de harten van heeft gestolen, is Barbie. Niks engs aan natuurlijk, maar tijdens Halloween hoef je ook niet per se als een zombie of heks bij te lopen. Voor velen is Halloween gewoon een soort carnaval. Voor vrouwen wederom een reden om de meest schaarse kleding aan te doen. Want, why not?

Zie jij jezelf dan in een van de meest gave en kleurrijke outfits van Barbie de film dragen? Wij in ieder geval wel. Denk aan de roze cowboy outfit of misschien de rolschaatsen-look. Ge-wel-dig!

3. Hailey en Justin Bieber

Wat wel een outfit is om van te gillen, is die van Hailey en Justin Bieber. Waar zij er altijd piekfijn bij loopt, kiest Justin om zijn vrouw te laten stralen en zich te kleden als een zwerver. Het perfecte voorbeeld voor een Halloween-outfit met een komisch kantje. Zo grappig!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

4. Harley Quinn à la Lady Gaga

Fans van The Joker konden zich laatst verheugen met het nieuws: er komt namelijk een officieel vervolg op de veelgeprezen film van Todd Phillips, dit keer met niemand minder dan Lady Gaga in de hoofdrol. Hoewel de film pas in het najaar 2024 uitkomt, is het helemaal geen gek idee om deze Halloween vast haar Harley Quinn-look na te creëren. Wij zijn fan, jij ook?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)