Kamperen in een tent op de grond is passé. Met deze tent en hangmat in één bespaar je niet alleen ruimte, maar slaap je binnenkort als een roosje in de natuur! Als je binnenkort een reis op de planning hebt staan (in eigen land), komt deze hangmat-tent perfect van pas. Nooit meer een half leeggelopen matje voor jou!

hangmat-tent fem fem
@amazon

Ideaal

De hangmat-tent biedt meer dan alleen comfort: hij is ook nog eens super licht, waterproof en insect-vrij. Ook is deze handige uitvinding gemakkelijk op hangen tussen twee bomen door middel van een uniek design. Deze tent is dus geschikt voor zowel backpacken, scouting en alle soorten kamperen. Of je nou op de fiets, op de kano, of met de auto bent! Ook kun je heerlijk genieten van de sterrenlucht voor je indommelt: het tentdoek is namelijk doorzichtig!

Geen bananen-effect

We horen je denken: hoe kom je er in hemelsnaam in? De tent heeft met een handig design er voor gezorgd dat de hangmat platter is dan normaal. Hierdoor wordt het irritante bananen- of cocon-effect vermeden dat er vaak voor zorgt dat je wegzakt in de hangmat, de hangmat zich helemaal om je heen wikkelt en er voor zorgt dat je je armen niet meer kunt bewegen. No more met de hangmat-tent: je komt er gemakkelijk in en ligt de hele nacht stabiel!

@amazon
@amazon

Voor de echte avonturier

Hoewel de kruising tussen de hangmat en tent nog niet erg bekend is bij het grote publiek, zijn de echte kampeerfanaten die hem al hebben gebruikt razend enthousiast. De multifunctionele tent wordt zelfs ‘the best on the market’ genoemd! Ook is hij al nummer 1 beoordeeld door verschillende avonturiers magazines, zoals Backpacker en American Survival Guide. De hangmat-tent is gemakkelijk te bestellen op Amazon.

Lees ook: 6 avontuurlijke glampings: alle lusten, geen lasten