Alle cat ladies opgelet. Ben jij nog opzoek naar een leuke chill spot voor je kat waar die lekker in kan chillen, maar wil je niet zo een lelijke krabpaal of een katten mandje? Dan is Xenos jouw reddende engel. Xenos komt namelijk met dé ultieme hangstoel voor jouw katen believe me, deze moet jij echt hebben!

bron: pinterest.nl
bron: pinterest.nl

2 verschillende hangstoelen

Xenos komt niet met één hangstoel voor jouw huisdier, maar met jawel, twee versies. Waarschijnlijk zodat je nog de keuze hebt over welke wellicht beter bij jouw interieur past.

Hangstoel voor je kat Hangstoel voor je kat

 

Zoals je ziet kiezen ze ervoor om een kat in de hangstoel te plaatsen, maar op Instagram zien we ook foto’s voorbij komen met een klein hondje erin, dit kan dus ook! Lees eerst wel even goed de product beschrijving en alles wat daarbij staat. Je wilt immers niet dat je trouwe viervoeter door de stoel zakt.

De product omschrijving

Bij de zwarte hangstoel geven ze de volgende product omschrijving:

De ultieme hangstoel voor huisdieren om lekker in te chillen. De stoel bestaat uit een metalen stang en een hanggedeelte (‘bolletje’) met een kussentje waarin ze kunnen liggen. Een leuke bijkomstigheid voor het baasje: de mini hangstoel staat stijlvol in de eet- of woonkamer. De stoel is 95 cm hoog en de diameter is 60 cm. De maximale draagkracht is 40 kg.

Ook geven ze aan dat deze hangstoel voor jouw kat er ook is in een groot voormaat, wat dus betekent dat je kan ‘twinnen‘ met je kitty.

Ook geven ze bij de beige hangstoel een product beschrijving:

Geef jouw trouwe viervoeter een heerlijke loungeplek in huis met deze dieren hangstoel macramé. Zo past de slaapplek van je lieve huisdier helemaal bij jouw interieur. De hangstoel is 50x40x110 cm (LxBxH) en is gemaakt van polykatoen.

Niet helemaal jouw smaak?

Wees niet getreurd, als deze hangstoelen niet helemaal jouw ding zijn dan kan dat. Xenos heeft ook andere opties. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook een super leuke dierenmand. Maar deze ziet er niet uit als een dierenmand, kijk maar even.

bron: Xenos.nl
bron: xenos.nl

Het lijkt eerder op een super schattig klein rieten lounge bankje voor bijvoorbeeld in je achtertuin. Over de achtertuin gesproken, hebben we laatst ook een super leuke gadget ontdekt van de Lidl. Namelijk een zonnebed voor je dier in de tuin. Het is eigenlijk bedoeld voor een hond maar je kat kan er vast ook ultiem in chillen.

Ben jij nou geïnteresseerd in 1 van deze hangstoelen of misschien wel meerdere? Neem dan even een kijkje op de Xenos site.

Lees ook: Met deze pawsecco borrel jij met je huisdieren