Op 1 januari kwam de reünie aflevering van Harry Potter ein-de-lijk uit: Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. De Harry Potter-acteurs keerden allemaal terug naar Zweinstein en deden opvallende onthullingen over hun tijd als cast van de Harry Potter-filmreeks.

Deze Harry Potter-acteurs zagen elkaar wel zitten

Ondertussen hebben wij de Harry Potter-films al duizend keer gezien. We kennen álle spreuken en weten in welk Hogwarts House we thuis horen. Tóch kwamen er wat meer spannende feitjes naar boven tijdens de reünie-aflevering. Daar wisten wij niks vanaf!

Daniel Radcliffe en Helena Bonham Carter

Daniel Radcliffe (Harry Potter) had vroeger een oogje op Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange). Huh, Helena is toch veel ouders? Yup, Daniel had stiekem een crush op de 20 jaar oudere actrice. Hij schreef haar dan ook een liefdesbrief. :Beste HBC, het was een genoegen om met je te mogen spelen en je onderzetter te zijn, aangezien ik altijd je koffie vasthield. Ik hou echt van je en ik wou dat ik gewoon tien jaar eerder geboren was, dan had ik misschien een kans gemaakt.” So cute!

Emma Watson en Tom Felton

Emma Watson (Hermione Granger) had tijdens de opnames een crush op Tom Felton (Draco Malfoy). Je kan je voorstellen hoe lastig het dan is om te spelen dat je hem verafschuwt. Emma viel als een blok voor Felton toen hij een meisje tekende met een pet op een skateboard. Volgens Emma is er nooit iets tussen hen gebeurd. Just friends..

Harry Potter reünie in Nederland?

De Harry Potter-acteurs zijn sinds 1 januari 2022 te zien in Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. De speciale aflevering wordt in Groot-Brittannië uitgezonden op Sky en in de Verenigde Staten op HBO Max. In Nederland zullen we dus nog even geduldig moeten afwachten. Voor nu zullen we het moeten doen met de eerste beelden.

Lees ook: Zo bestel je Harry Potter’s boterbier bij de Starbucks