Alle Potterheads verzamelen! De eerste beelden van de Harry Potter-reünie zijn onthuld door HBO Max. Eerder schreven we al dat de originele cast terug zou komen in ‘Return to Hogwarts’ en nu kunnen we eindelijk de eerste beelden bekijken.

HBO Max onthult eerste beelden Harry Potter-reünie

Het is twintig jaar geleden dat Harry Potter en de Steen der Wijzen uitkwam, en dat moet gevierd worden. Daarom komt de originele cast nog één keer terug voor een reünie. Op maandag 6 december gaf het streamingplatform HBO Max ons een verlaat Sinterklaascadeautje: de eerste beelden van de reünie. Harry, Ron en Hermelien keren voor de laatste keer terug naar de plek waar het allemaal begon: Zweinstein.

We gokken zo dat alle Harry Potter-fans op 1 januari aan de buis gekluisterd zitten, want dan verschijnt de reünie-aflevering. Wat kan je verwachten van de special? See it yourself.

Hoewel de trailer magisch is, kunnen we er niet veel uit opmaken. Het ziet ernaar uit of de oud-leerlingen van Zweinstein opnieuw een uitnodiging toegestuurd krijgen. En we gokken niet dat de reden hiervoor ‘onschuldig’ is. Zal ‘Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden herrezen zijn? Of zal er een opvolger een poging hebben gedaan om naar de macht te grijpen? Dat blijft nog even spannend.

De Harry Potter cast

Dat de originele cast van Harry Potter terugkomt is natuurlijk enorm zeldzaam. Niet alleen hebben we vroeger de filmreeks verslonden, we zijn ook nog eens opgegroeid met de personages. Eerder zochten we de castleden opnieuw op om te kijken hoe het nu met de Harry Potter cast gaat. Spoiler: Marcel Lubbermans heeft een enorme glow up gehad.

Wij kunnen niet wachten tot het 1 januari is en we met alle mede-Potterheads het spektakel kunnen bewonderen. Er zit niets anders op dan nog even in spanning af te wachten. Tot die tijd: Wizard On!

Lees ook: Zo bestel je Harry Potter’s boterbier bij de Starbucks