Dat de snacks van de HEMA lekker zijn, is ondertussen geen verassing meer. Zo hebben ze voor de paastijd super veel lekkere paaseitjes, zoals de paaseitjes met cookie dough-smaak. Naast de heerlijke paaseitjes staat HEMA ook bekend om de tompouce. Nu komt de winkelketen met een nieuwe smaak: de luxe aarbeien tompouce.

De nieuwe tompouce van de HEMA

HEMA heeft een nieuwe tompouce die jij echt een keer moet proberen, namelijk een aardbeien tompouce. Deze heerlijke tompouce heeft een roze glazuurlaag, met een romige vulling en natuurlijk bladerdeeg. En niet de vergeten natuurlijk: er zit een aardbeientwist aan! De tompouce is namelijk gevuld met aarbeien en limoen bavaroise. Hmmm…

Je kunt de aardbeien tompouce uitsluitend per 2 kopen en ze kosten €1,35 per stuk. Mooi prijsje, toch? Dan kan je gelijk je moeder op de koffie vragen. Daar kan ze vast geen nee tegen zeggen. 😉


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Echt HEMA

HEMA is tegenwoordig echt lekker bezig. Het lijkt net of ze van alles een tompouce-variant verkopen. Zo verkopen ze al tompoucenbier, tompoucen voor honden, een tompoucenvlaai, tompouce bonbons en nog veel meer. Waar zou het ophouden? In ieder geval hebben ze voor nu een lekkere aardbeien tompouce die jij zeker een keer zou moeten proberen.

Lekker luxe doen

HEMA houdt maar niet op. Voor de echte luxe poucen onder ons hebben ze ook zeker iets wat jij zou moeten proberen. Dit is namelijk de luxe tompouce. Deze tompouce heeft namelijk twee lagen met een romige vulling en een krokante bladerdeeg. Voor de luxe versie hoef je maar 1,35 euro te betalen. Dubbel genieten!

Lees ook: HEMA komt met nieuwe versie van de tompouce