Je perfecte match vinden op Tinder is nogal een opgave. Het komt maar weinig voor dat je hem in een keer hebt gevonden. Heb jij er ook moeite mee om de perfecte match te vinden? Dan heb ik goed nieuws voor jou! De CEO van Tinder verklapt de truc om de perfecte match te vinden! Oeh la la.

Bron: Gossip Girl
Bron: Gossip Girl

Tinder

Tinder werd in 2012 geïntroduceerd en is ’s werelds populairste app om nieuwe mensen te ontmoeten. Tinder is meer dan 340 miljoen keer gedownload en is beschikbaar in 190 landen en meer dan 40 talen. Tinder is gebouwd op een wereld van mogelijkheden. De mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten!

Het gaat heel gemakkelijk in zijn werk. Als je iemand leuk vindt swipe je diegene naar rechts, en als je denkt nah not for me dan swipe je diegene naar links. Swipe je iemand naar rechts die jou ook naar rechts heeft geswipet? Dan hebben jullie een match. 

De truc voor een perfect match

De CEO van Tinder gaf onlangs haar top tip voor iedereen die opzoek is naar die perfecte match. In een gesprek over de app en zijn nieuwe functies, zei Renate Nyborg (CEO van Tinder) dat het eigenlijk heel simpel is.

Nyborg zei: “Als er één tip is die ik iedereen die vandaag luistert kan geven, als je een goede match wilt vinden op Tinder, investeer dan wat tijd in het invullen van je profiel, voeg een video toe, dit soort dingen zal je echt helpen om op te vallen en mensen een gevoel te geven van wie je echt bent.”

De beste tip is dus zet niet alleen de perfecte foto’s van jezelf op je account maar ook bijvoorbeeld een grappige foto van jezelf of een leuk filmpje. Zo laat je net iets meer van jezelf zien. GOOD LUCK TINDER BABES!

Lees ook: Zo kom je erachter of hij nog op Tinder zit