Bardak, als we het vrij vertalen staat het voor een georganiseerde chaos. Met de lekkerste streetfood uit Tel Aviv schuif je hier een avondje aan voor drinks & bites ‘til late. Een perfecte plek dus voor een mega gezellig (en laat) avondje met vriendinnen. Want vroeg naar huis, dat is zeer onwaarschijnlijk wanneer je eenmaal hebt plaatsgenomen…

@bardakamsterdam
@bardakamsterdam

Gezellige bar(dak)

We verklappen alvast: Bij Tel Aviv Streetfoodbar Bardak is het hartstikke gezellig toeven. Tried & tested door de FEM FEM redactie zelf. Bij deze hotspot in de Pijp waan je je dus een beetje in Tel Aviv. Een wirwar van barkrukken, hoge tafels, bankjes, graffiti op de muren en een bar achtige setting zijn het decor van de ideale avond met vriendinnen. Aan de bar worden cocktails op maat geshaket en met gezellige deuntjes (nineties classics!) op de achtergrond is dit het perfecte alternatief voor een avondje uit, anno 2020.

Dinner & cocktails

Smakelijke hapjes in de vorm van shared dining, dat is het idee bij deze gezellige spot. Het menu is een mix van uitgebreide vegetarische, vlees én vegan opties. Een plek voor iedereen dus, yes! Terwijl je tafel gevuld wordt met mushroom shawarma, cripsy torn potatoes, fried cauliflower, boneless chicken, pita chips en falafel met tahini, worden de cocktails van achter de bar klaargemaakt.

De ideale avond met vriendinnen

Over cocktails gesproken… Kies uit de klassiekers, gin&tonics, biertjes, likeurtjes én alcoholvrije cocktails. Met een paar drankjes achter de kiezen wordt het licht gedimd en begint het bij Bardak echt te leven. Bereid je voor het diner enigszins tipsy (heb je niet van ons) af te sluiten met een heerlijk dessert. Of nog een cocktail.

Bardak is de ideale plek in de Amsterdamse Pijp voor een casual dinner, shared dining in gezellige setting of pre-party, de hele week door. Als gezelschap breng je gewoon je vriendinnen mee, of een spontane date.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BARDAK AMSTERDAM (@bardakamsterdam) op

En, ga jij een bezoekje brengen?

 

Lees ook: Fijn plekje: PEQU in de Amsterdamse Jordaan