Jim Bakkum, die we natuurlijk allemaal kennen van zijn deelname aan het programma Idols, was onze eerste man crush ever! Afgelopen week plaatste Jim een foto uit de oude doos op Instagram van zijn tijd bij Idols. Zo zag Jim Bakkum er vroeger uit.

Jim Bakkum

Jim Bakkum is geboren op 10 augustus 1987 in Egmond-Binnen. Hij is sinds 2011 getrouwd met zijn acht jaar oudere vriendin Bettina Holwerda, samen hebben zij drie kinderen: Lux, Posy en Molly. Ze wonen sinds 2015 in Naarden en zijn daar niet weg te slaan.

Jim deed dus mee aan de talentenjacht Idols in het seizoen van 2002/2003. Hoewel hij de talentenjacht niet won, ahhhw, schitterde hij wel in de finale. Uiteindelijk verloor hij van zijn tegenstander Jamai. Na zijn deelname aan het programma veranderde Jim in een ware BN’er en startte hij zijn carriere als zanger, presentator en begon hij te spelen in musicals, films en series. Een echte entertainer dus!

Een van Jim’s grootste succes was toch wel de film ‘Onze Jongens’. Van acteertalent hebben we weinig verstand, onze focus lag bij de strip scenes. En als je dit met eigen ogen wilt zien verwijzen we je door naar Netflix, waar het eerste deel nog te bekijken is.

Een oude foto

Jim komt op 2 november 2021 met zijn eigen biografie: Jim, de weg naar Bakkum. Hierin vertelt hij zijn persoonlijke levensverhaal. De beste man vertelt hier over hoe hij het Idols-hysterie beleefde en hoe intens dat was. Maar ook praat hij over zijn leven nu, hoe hij de liefde vond en zijn jeugddromen liet uitkomen. In het kader van het thema jeugd, plaatste Jim de afgelopen paar weken kiekjes uit zijn kindertijd. Wij kunnen ons opeens weer voorstellen waarom hij onze ultimate crush was!

Lees ook: Zo zag Nico van Temptation Island er vroeger uit