Optreden zit er voor de blonde zangeres niet in, maar Anouk heeft zeker niet stilgezeten. Ze liet haar oog namelijk vallen op een aardig goed idee, om nog wat extra’s te verdienen. De afgelopen maanden kocht de 46-jarige maar liefst 4 appartementen, om deze vervolgens weer te verhuren. Benieuwd naar deze riante pareltjes? Lees dan even mee.

Anouk
@anouk

Bijlmer woningen

Anouk staat al jaren bekend als de grootste rockster van ons land, die in 1997 doorbrak met het nummer ‘Nobody’s Wife’ en daarna verschillende grote hits uitbracht. Maar het podium en wat fans, blijken niet haar enige ambitie te zijn. Anouk wil zich op een breder vlak ontplooien en kocht dit jaar 4 appartementen. En nee, deze zijn niet bedoelt voor haar 6 kinderen.. Alle liefhebbers en woningzoekende kunnen een stekje huren van de bekende zangeres.

Anouk blijkt dan ook een zwak te hebben voor de Bijlmer in onze hoofdstad. Hier kocht ze 4 huisjes op voor een kleine één miljoen euro. Haar meest recente aankoop koste haar dan ook 275.000 euro. Volgens de makelaar zou je de optrekjes kunnen vinden op een gezellige plek in de drukte van Amsterdam. Daarnaast zijn de woningen ruim en ultra modern.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Appartementen

In een groot flatgebouw midden in de ‘bims’ kocht ze eerder al 2 andere huizen. Hiervoor betaalde Anouk voor appartement 1 een bedrag van 255.000 euro en voor appartement 2 maar liefst 275.000 euro. Het 4e optrekje waar de rockzangeres in investeerde zit in een andere flat in de Bijlmer en stond te koop voor 240.000 euro, maar kocht ze voor 275.000 euro. Dat Anouk met geld gooit is dan ook overduidelijk, aangezien ze 35.000,- extra op tafel legde voor het laatste stulpje. Als we de geruchten mogen geloven tikte ze alle woningen zelf af zonder hypotheek. Damn!

Eigen woning

Ook Anouk zelf lijkt er warmpjes bij te zitten. Zo kocht ze enkele jaren gelden een luxe penthouse in Amsterdam, waar ze samen woont met haar liefje en haar kinderen.

Lees ook: Fraai optrekje! Dit is het prachtige huis van actrice Carice van Houten