In het populaire programma Kopen zonder Kijken helpt Bob Sikkes om het nieuwe huis van deelnemers om te toveren tot een paleisje. Hier is hij natuurlijk heel goed in, dus wij zijn benieuwd in wat voor huis Bob zelf eigenlijk woont. Zelf houdt hij niet zo van verhuizen, hij woont namelijk al 23 jaar in hetzelfde stulpje in Amsterdam!

Het huis van Bob Sikkes

Bob Sikkes kennen we natuurlijk uit het programma Kopen zonder Kijken. Hier weet hij het iedere week weer voor elkaar te krijgen om een bouwval om te toveren tot een echt paleisje. En altijd binnen het budget van de deelnemers! Zoals je je kan voorstellen heeft Bob zelf ook een prachtig huis. Hij woont al 23 jaar in Amsterdam, en woont hier samen met zijn vriend Michiel. Toen ze het huis 23 jaar geleden kochten hadden ze één verdieping, maar daar hebben ze later nog een tweede verdieping bijgekocht. Ondanks ze dus al jaren niet meer zijn verhuisd, is Bob nog altijd bezig met verbouwen. ”Een ex-collega heeft mijn huis weleens Sagrada Família genoemd, omdat we eigenlijk iedere paar jaar wel aan het verbouwen, aanbouwen, opbouwen of doorbreken zijn,” zei hij een keer in een interview met AD.

Benieuwd naar hoe Bobs stulpje er vanbinnen uitziet? Bekijk hier de video.

Huis in Baambrugge

Bob en Michiel wonen dus al 23 jaar in Amsterdam, maar vorig jaar was de verleiding om een nieuw huis te kopen toch wel heel groot. Dit hebben ze toen ook gedaan. Ze zijn nu eigenaar van een prachtig, vrijstaand huis in Baambrugge. Dit is een dorpje in de provincie Utrecht. Nadat de twee het huis officieel kochten, is de verbouwing begonnen. En Bob heeft dit natuurlijk allemaal met eigen handen gedaan! “Ik heb het natuurlijk zelf verbouwd”, vertelt Bob in een interview met Story. “Het is een veel klassieker huis dan ons appartement in Amsterdam.” Van deze woning zijn nog geen beelden vrijgegeven, en wij hopen dat we die heel snel te zien krijgen!

Lees ook
Fan van Kopen zonder Kijken? Dan ga je dit nieuwe programma ook leuk vinden