Ondanks dat de serie Friends al een hele lange tijd geleden is gestopt, zijn wij nog helemaal fan. Helaas kunnen we niet meer genieten van de serie op Netflix. Friends-fans draaien soms helemaal door. Zo hebben al veel mensen een shirt of een trui van de serie, maar het kan veel verder gaan dan dat. Sommige fans baseren het interieur van hun huis zelfs op de welbekende serie!

Huis omtoveren tot Friends-huis

Wanneer je gaat kijken voor huizen, kan je veel bijzondere huizen tegenkomen om te kopen. Op een Amerikaanse site was nu een volledige woning te zien die gebaseerd was op het appartement van Monica Geller. De echte fans zullen dit gelijk herkennen wanneer ze daar naar binnen zouden lopen. De voordeur ziet er al uit als de welbekende paarse deur die Monica ook heeft. Het is Friends-huis is toch te leuk om te bezoeken als echte fan?

Interieur

Het interieur in het huis in Amerika is helemaal tot het kleinste detail ingericht zoals het appartement in Friends van Monica Geller. Denk bijvoorbeeld aan het race car bed die Monica ooit in de slaapkamer heeft gehad. Die staat nu precies in het huis. Verder vind je in het huis dezelfde keuken en dezelfde slaapkamer. Dat iemand dit verkoopt is al een leuk weetje, maar wij hebben nog een leuk weetje voor jou! Zo wordt het huis verkocht door iemand die Rachel heet. Dat is nog eens toevallig.

Airbnb

Je zou ook dit appartement een keer kunnen huren via Airbnb. Het wordt wel een prijzig nachtje want je betaald voor een nacht al 237 euro! Naast deze kosten moet je natuurlijk ook niet de vlucht naar Ohio in Amerika niet vergeten.

Lees ook: Even slikken: dit is het miljoenen vermogen van de Friends-cast