De hoofdrolspelers van Friends zijn weer meer in het nieuws dan ooit. De Friends-reünie was namelijk een groot succes! Het is geen geheim dat de acteurs en actrices flink betaald werden voor hun wederkomst. Er zou 2.5 miljoen dollar per persoon aangeboden worden! Holy shit. Dat de Friends niet krap bij kas zitten is dus een gegeven feit, maar hoeveel is hun vermogen nou echt? En wie verdient het meeste?

friends-fem-fem
@friends

6. Matt Leblanc

De carrière van Matt Leblanc was aan het pieken tijdens de opnames van Friends. Hoewel hij niet gestopt is op zijn hoogtepunt en erna nog verschillende acteerklussen heeft aangenomen (denk aan de spin-off Joey, Top Gear en Man With a Plan), heeft hij het meeste geld verdiend met Friends. Met bedragen die opliepen tot wel $750.000 per aflevering is het dan ook niet gek dat Matt’s vermogen wel $80 miljoen bedraagt.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Matt LeBlanc (@mleblanc)

5. David Schwimmer

Ook voor David geldt dat het meeste geld op zijn bankrekening te danken is aan de sitcom. In American Crime Story, waar hij de rol van Robert Kardashian vertolkte heeft hij verder nog aardig wat centjes binnengeharkt. Zijn totale netto waarde bedraagt $85 miljoen. Meer dan dat van een paleontoloog, that is for sure! 

4. Lisa Kudrow

Onze Pheebs is naast steengoede actrice ook nog eens thuis in de vastgoedwereld. Zo heeft ze goede deals gesloten waar ze wel $3 miljoen mee heeft verdient. Ook heeft ze nog veel geacteerd, zoals in P.S. I Love You, Easy A en Booksmart. Niet alles was een groot succes maar het heeft wel veel opgebracht: haar vermogen bevat $90 miljoen!

3. Matthew Perry

Matthew Perry en Chandler hebben stiekem nog best wat gemeen qua inkomsten. Zo hebben ze beiden aardig wat op hun bankrekening staan maar weet niemand nou echt waar het vandaan komt. Het heeft waarschijnlijk te maken met slimme investeringen in vastgoed. Zo heeft hij ooit een winst van $4 miljoen behaald tijdens het verkopen van zijn huis. Matthew heeft $120 miljoen aan netto waarde en behoort daarmee dus in de top 3!

2. Courteney Cox

Courteney is naast verschillende rollen in series ook verschillende samenwerkingen aangegaan. Zo was ze bijvoorbeeld in 2012 het gezicht van Pantene. Met haar rol in Cougar Town heeft ze verder nog $275.000 per aflevering verdiend. In totaal leidt dit allemaal tot een vermogen van $150 miljoen! Lekker beziiig.

1. Jennifer Aniston

Yesss, een vrouw staat op de eerste plek! En niet zomaar een vrouw: de prachtige en getalenteerde Jennifer Aniston. Deze self-made woman is van niemand meer afhankelijk. Van alle Friends heeft ze de meest succesvolle carrière uit de sitcom gesleept. Horrible Bosses, We’re the Millers, Office Christmas party: stuk voor stuks films met een groot succes en dus een groot aantal flappen voor Jen! Ook kreeg ze $2 miljoen per aflevering van The Morning Show. Geen wonder dat haar netto waarde rond de $300 miljoen ligt en Jennifer dus ver boven de rest uitsteekt!


Lees ook: Deze Friends Airbnb is perfect voor jou en je vriendengroep!