Als het op Valentijnsdag aankomt geldt het volgende; you either love it or hate it! En of je nu wél of geen lover hebt, is het altijd een goed idee om iemand anders in de watten te leggen. Wij geven je een paar originele tips voor de leukste cadeautjes voor Valentijnsdag.

Pinterest
Pinterest

Wat koop je voor Valentijnsdag?

Je kunt natuurlijk met een bos rode rozen of een doos Merci aan komen zetten, maar dat is ietsje afgezaagd. Met deze cadeautjes verras je je lover sowieso!

#1 Massagekaars

Maak er een romantisch avondje van en verras je lover met een spannende massage. Als je dit doet zijn massagekaarsen een must! Brand de kaars voor 20 minuten en giet de olie vervolgens op je partner. Door de geur van de kaars zijn jullie gelijk helemaal in *the mood*.

#2 Een weekendje weg

Dit cadeautje vergt wel wat planning, maar wat is er leuker dan samen een weekendje op pad te gaan? Zo hebben jullie de nodige quality time samen en kun je ook nog eens genieten van een nieuwe omgeving. Sowieso komen jullie helemaal uitgerust weer terug!

#3 Een nieuw speeltje

Kan jullie seksleven een boost gebruiken? Probeer eens een nieuw speeltje in de slaapkamer. Natuurlijk kunnen jullie samen naar een shop gaan en wat uitkiezen voor elkaar, maar dit kan wat spannend zijn. Tegenwoordig kun je op internet alles bestellen als het gaat om toys; van buttplugs tot vibrators en van bondages tot strapon’s. Zeker weten dat jouw partner dit cadeautje kan waarderen!

#4 Een fotoboek

Wat is leuker dan samen herinneringen ophalen? Maak een fotoboek met álle foto’s (van begin tot eind) van jullie relatie. Sweet memories!

#5 Een cursus

Geef je partner een cursus naar keuze. Je kan hier letterlijk alle kanten mee op; van pottenbakken tot tango dansen! Doe vooral iets wat jullie nog nooit eerder gedaan hebben. Super romantisch!

Lees ook: 6x originele cadeau ideeën voor je beste vriendin