We zitten steeds meer binnen, maar dat betekent niet dat je geen nieuwe dingen kan proberen. Leg je lover in de watten met een erotische massage. Geen idee hoe? No worries, wij geven je onze beste tips.

Spannende massage

Zo geef jij een spannende massage

Om een massage te geven hoef je echt geen expert te zijn, met deze tips geef jij je partner een spannende massage.

Sfeerlicht

Het licht bij een massage is belangrijker dan je denkt. TL lampen zijn natuurlijk behoorlijk fel, en niet heel sexy. Zorg ervoor dat je de lichten dimt, en mocht je nog een stapje verder willen kan je ook de kamer verlichten door wat kaarsjes aan te steken. Daar komt je partner waarschijnlijk meer van in de mood, en het is ook nog eens super romantisch.

Warme temperaturen

Het is moeilijk ontspannen als je het koud hebt. Zorg er daarom voor dat de kamer lekker warm aanvoelt. Nog een tip; warm ook je handen van te voren even op. Het is niet heel relaxt als jij met je ijskoude handen over je partners lichaam gaat.

Massage-olie

Een massage-olie is een must have voor een massage. Je handen glijden op deze manier veel makkelijker over het lichaam van je lover; een stuk minder stroef en ongemakkelijk dus. Kies er ook voor dat je olie met een lekkere geur (of geurloos) koopt, niet heel aantrekkelijk als de hele kamer stinkt.

De juiste plekken

Tijdens een massage zijn de juiste plekken die je masseert natuurlijk van belang. Zijn rug masseren is heel fijn, maar niet heel spannend. Begin daarom bij zijn rug maar werk langzaam je weg langs zijn erogene zones. Je zult merken dat de spanning opbouwt! Let ook op hoe hard je drukt. In het begin kan je beter wat voorzichtiger met je handen langs je lovers lichaam gaan, maar wanneer je partner helemaal is opgewarmd kan je steeds meer druk gaan zetten.

Muziek

De juiste muziek is natuurlijk ook van belang. Van hele harde rock muziek ontspant je partner natuurlijk niet. Zet liever wat rustigere muziek op, zodat je partner helemaal in the mood kan komen.

Lees ook: Massagekaarsen zijn hetgeen wat mist in jouw slaapkamer