Als er één land op je bucketlist moet is het wel IJsland. Het land vol met de meest uiteenlopende en sprookjesachtige natuur doet het lijken alsof je net in een fantasiewereld bent gelopen. En waar kun je beter genieten van het prachtige uitzicht vol lagunes, watervallen, vulkanen en groene bergen dan vanuit een 80 meter lange infinity pool midden tussen de gebergten? Dit bedrijf in IJsland weet precies wat we nodig hebben in ons leven…

Sky Lagoon

Sky Lagoon Iceland, het bedrijf achter het prachtige ‘oneindige’ zwembad, biedt deze waanzinnige ervaring aan. Dit immense en prachtige natuurbad is een paar minuten van de hoofdstad van IJsland, Reykjavík, te vinden. Zo ligt het zwembad pal aan de rand van de oceaan, midden in een natuurgebied. Dat je een prachtig uitzicht hebt is dus gegarandeerd. Als je gelukt hebt kun je zelfs zwemmen onder het Noorderlicht!

Geothermisch

Het zwembad is niet zomaar een zwembad: het is namelijk geothermisch. Dat betekent dat het water met de warmte van de aarde wordt opgewarmd. Het infinity zwembad wordt daarom ook wel een lagoon genoemd. Je zwemt hier dus midden tussen de warme vulkaangesteenten! It’s all natural baby!

@skyhigh
@skyhigh

Ultieme spadag

Het zwembad is maar één onderdeel van de zevendelige IJslandse spa-ervaring! Bij Sky Lagune bieden ze namelijk een enorme luxe en uitgebreide spa-dag aan. Zo warm je jezelf eerst op in de lagoon, neem je vervolgens een koude duik in een koud zwembad en zweet je vervolgens alle stress er uit in de sauna. Hierna wordt je met een koude mist opgefrist en krijg je een heerlijke bodyscrub. Vervolgens ga je de stoomkamer in en relax je nog een laatste keer in de lagoon. Deze behandeling blijkt enorm goed te werken voor je bloedcirculatie en voor innerlijke rust. Zo verzorg je dus je fysieke en mentale health tot het uiterste!

Verwennerij

Om jezelf nog meer te verwennen tijdens je tripje, heeft het bedrijf een overdekt gedeelte met verschillende restaurants en winkels. Oh, en niet te vergeten: de lagoon pool heeft een bar! Zo kun je heerlijk genieten van een drankje zonder het warme bad uit te hoeven stappen.

sky lagoon ijsland
@skylagoon

Je kunt voor iets meer dan omgerekend €56,- dit ultieme spadagje boeken via de site van Sky Lagoon. Een tripje naar IJsland it is!

Lees ook: De ultieme ontspanning: bubbelen in een echte bierspa in België