All rozen verzamelen! Het is bijna zover: binnenkort gaat ‘De Bachelor’ van start bij Videoland. Dit is dé romantische realityserie waarin Tony Junior op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. Uit meer dan 2000 aanmeldingen, zijn er in totaal 20 dames geselecteerd. In dit artikel vind je alvast de eerste 10. Let’s see! 

Cilian (31)

Deze knappe Tilburgse is een zelfredzame vrouw, die al aardig wat heeft overwonnen in haar leven. Hierdoor is ze erg bezig met persoonlijke ontwikkeling, wat in haar werk als jongerencoach goed van pas komt. Ze hoopt daarom ook dat Tony het beste in haar naar boven zal halen.

Destiny (20)

Destiny mag dan wel de jongste deelneemster zijn, ze heeft haar zaken aardig voor elkaar en weet precies wat ze wil. You go girl! Haar plan is om haar opleiding tot persoonlijke begeleider succesvol af te ronden en relatie voor altijd te hebben. Wellicht is Tony bij haar op de juiste bestemming.

Diva (22)

De ondernemende Diva is allesbehalve een diva. Ze werkt namelijk keihard om haar webshop in rock chic vintagekleding te runnen en is opzoek naar een spannende relatie. Deze mooie meid zal niet ’s avonds om 6 uur klaar zitten met het eten op tafel, maar wil best voor Tony om 3 uur ’s nachts een kapsalon bestellen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Diva Maria (@divamariab)

Femke (30)

Deze sportieve Brabantse is het toonbeeld van gezelligheid. In Fijnaart valt ze dan ook al gauw op als ze gaat toeren met haar motor. Ze werkt als financieel controller en sportinstructrice, maar ze is het liefst te vinden in een leuk ruig café.

India (28)

De Limburgse India heeft veel overeenkomsten met Tony: ze woont samen met haar vader in een groot huis én runt een eigen succesvolle tattooshop. Ze mag dan wel de enige single in haar vriendengroep zijn, maar voor hoe lang nog?

@storyvideoland
@storyvideoland

Joy (25)

De Rotterdamse Joy is een roodharige schoonheid, die aanstekelijk vrolijk is. Ze is erg creatief en zet dit in voor haar baan als PR consultant en concept creator. Ze hoopt dat onze Tony haar soulmate en beste maatje wordt. Ook uit ze haar gevoel graag door muziek te maken en teksten te schrijven. Match time! 

Maxime (29)

De 29-jarige Maxime is een echte Amsterdammer, zeer ambitieus en weet precies wat ze wil: onvoorwaardelijke liefde en een relatie die geen verveling kent. Ze is social media manager bij een uge ass kledingmerk en hoopt binnen een aantal jaar een managementfunctie te hebben.

@storyvideoland
@storyvideoland

Nadeche (25)

Nadeche heeft een rijkelijk leven waarin ze werkt als docent en marketeer. Muziek is onwijs belangrijk voor haar, zo speelt ze gitaar en ze schrijft zelfs haar eigen nummers. Qua muzikaliteit kunnen Tony en Nadeche dus zeker weten al een match zijn.

@storyvideoland
@storyvideoland

Oriana (28)

Deze Amsterdamse Oriana weet wat ze wil: een volwassen en serieuze relatie om samen met iemand aan de toekomst te bouwen. Oriana is erg zorgzaam en staat altijd klaar voor een ander. Haar droom is dan ook om samen – met misschien wel Tony – op een boerderij te wonen met onwijs veel dieren.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Oriana (@xoriana)

Roos (26)

De altijd nuchtere Roos woont in Den Haag en timmert al een tijdje aan de weg als fulltime model. Qua levensstijl lijkt alles te kloppen: het altijd onderweg zijn en de onregelmatige werktijden, zullen roos en Tony zeker wel van elkaar kunnen begrijpen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ROOS🌹 (@roos_louwers)

Lees ook: Juicy news: Kanye West is samen er dit topmodel op vakantie