De connectie tussen Rijk Hofman en Indigo: voor even leek het een potentiële romance. De twee hadden het gezellig samen en werden zelfs zoenend gespot op een festival. Toch is er geen relatie tussen de twee ontstaan. Maar waarom eigenlijk niet?

Geen relatie

Een kortstondige fling tussen Rijk Hofman en De Bachelors Indigo was zeker aanwezig. Toch werden de twee niet verliefd op elkaar. Maar waarom eigenlijk niet? Aan Grazia vertelt Indigo hoe de vork in de steel zit. “Dat was heel gezellig, maar dat is nu voorbij”, stelt Indigo over Rijk.

“Soms heb je dat gewoon: dat je even in elkaars leven bent, het heel erg leuk is, maar dat het daarna weer klaar is – en dat is ook prima.”

Wilde haren van Rijk

Of er ook een specifieke reden is? “Ik denk dat Rijk ook nog veel wilde haren heeft die hij eerst kwijt moet”, stelt Indigo. De Bachelor-ster is zelf wel klaar voor een relatie, maar heeft het vermoeden dat Rijk dit nog niet is. “Ik sta wel open voor een relatie, dus wat dat betreft zou ik het leuk vinden om iemand te ontmoeten. Maar het is geen must, ik ben zo ook happy.”

Lees ook: Wordt een van deze vijf mannen de nieuwe Bachelor?