Nu staan wij van een beetje leeftijdverschil niet meer te kijken, het lijkt vrij normaal om 20 jaar te schelen met je lover. Én dat is prima. Zanger Lionel Richie (71) gaat nog net een stapje verder. Hij heeft namelijk al sinds 2014 een relatie met Lisa Parigi (31). Door zijn recente Instagram-post, van het verliefde stelletje, gaat het er plots weer over, omdat het leeftijdsverschil van 40 jaar voor sommigen toch als een verrassing komt.

Love is in the air

‘Er hangt liefde in de lucht’, schrijft Lionel bij het kiekje met zijn lief. De zoete foto met Lisa kreeg veel reacties, waarvan de meeste opmerkingen niet héél positief waren. ‘Hij is oud genoeg om haar opa te zijn’, reageert iemand. Het feit dat hij al 40 was op het moment dat zij geboren werd, levert ook heel wat social media-ophef op. Anderen zijn juist weer verbaasd over hoe jong Lionel er zélf uitziet. ‘Hij lijkt maar niet ouder te worden’. Of ‘Ik zou hem geen 71 geven’.

Dat het stel ooit nog gaat trouwen vinden ze geen toegevoegde waarde hebben. Wel staan eventueel nog kinderen op de planning. “Ik ben best bereid om nog een keer vader te worden”, zei Lionel tegen The Mirror. “Lisa en ik vinden het een prima idee.” Of het er nog van gaat komen, is maar de vraag. Lionel adopteerde samen met zijn eerste vrouw Brenda Harvey hun dochter Nicole Richie (39). Én dat maakt Nicole dus ouder dat zijn lief Lisa, oei. Samen met zijn tweede vrouw Diane Alexander kreeg hij zoon Miles (26) en dochter Sofia (22), wie recentelijk een relatie had met de veel oudere Scott Disick (zo vader, zo dochter)

Lees ook: 9x een groot leeftijdverschil in een beroemde relatie