Menig kijker van First Dates is al weggesmolten bij die mooie blauwe ogen van barman Victor, waar je makkelijk in zou kunnen verdrinken. Niet alleen is hij ontzettend knap, hij maakt ook nog eens makkelijk een praatje met de gasten van het restaurant. Maar hallo zeg, in België hebben ze ook echt een hottie achter de bar staan. Move over Victor, dit is de knappe barman van First Dates België!


Bram van Geert

Niet alleen in Nederland is het kiezen van een hotte barman ontzettend goed gelukt. Ook in België hebben ze echt een hele knappe barman te pakken, namelijk Bram van Geert (32). Al sinds zijn 16e is Bram aan het werk in de horeca. Samen met zijn vader werkte hij in een horecazaak en ook in zijn eentje zette hij een broodjeszaak op. Helaas moeten we jullie wel teleurstellen, de knappe barman is bezet. Bram en zijn vriendin kennen elkaar via Tinder en besloten al vrij snel samen op wereldreis te gaan.

Cocktailbar

In december 2020 richtte Bram een eigen cocktailbar op, op de melkveemarkt in Antwerpen. “Ik ga wijntjes, cocktails en aperitieven serveren, maar ook een lekkere bite erbij […] Nu is het tijd om er volop voor te gaan, ook al verklaren sommigen me gek. Maar in het leven moet je springen wanneer mensen dat het minst verwachten.” De droom om een eigen bar op te richten had Bram al zo’n 10 jaar. Toch blijft zijn relatie ook heel belangrijk, de bar gaat namelijk 4 dagen per week open. Zo houdt hij nog genoeg tijd over voor zijn vrouw en toekomstig gezin.

Tweeling

Inmiddels is hij getrouwd met zijn vriendin Lien, en dat niet alleen, de twee zijn in verwachting van een tweeling! Dit maakte het stel gisteren bekend met een foto op Instagram.  Op de foto draagt de barman een t-shirt met daarop de tekst ‘twin mama‘ en een pijl die wijst naar zijn vrouw Lien. De caption verduidelijkte dit nog even: “Dat het een spannend jaar gaat worden … binnenkort zijn we met z’n viertjes”. Ook vrouw Lien is ontzettend blij met de komst van de twee “Double the trouble, double the fun and half the sleep” schreef ze.

Lees ook: dit is de knappe body guard van Bella Hadid