Heb je ooit wel eens gedroomd van een eigen plekje in het buitenland? Een een plekje met eigen bedrijf of een eigen hotel? Dan hebben wij nu waarschijnlijk een buitenkansje voor je gevonden. Je kunt nu namelijk dit Italiaanse landgoed met prosecco-wijngaard kopen.

Droom van iedere wijnliefhebber

Zie jij jezelf al zitten? Wij namelijk wel. Dit landgoed met een oppervlakte van 100.000 vierkante meter is namelijk de droom van van iedere wijnliefhebber. We kunnen het eigenlijk wel een dorp noemen. Het bevat meerdere gebouwen waar je eigenlijk je gehele familie en vriendengroep kwijt kunt.

Overdag kun je met een heerlijk glas wijn genieten van de Italiaanse zon naast het grote zwembad. Nog eens een voordeel aan deze gigantische droomplek: er staat altijd genoeg wijn koud. Wat een opluchting dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken! Het enige wat je nu nog in huis moet halen zijn de lekkere kaasjes, borrelnootjes en olijfjes voor een heerlijk gevulde borrelplank.

Italiaanse landgoed met prosecco-wijngaard

Italiaanse landgoed met prosecco-wijngaard

Je moet hierbij dus zeker niet denken aan een groot landhuis met daarnaast een stuk grond met wijnranken. Nee, dit zit wel even anders in elkaar. Er staan diverse panden met ontzettend veel slaapkamers en badkamers op het stuk grond. Daarnaast is er een wijngaard van circa 20 hectare groot, waar jaarlijks ongeveer 400 ton Glera druiven worden geproduceerd voor wijn. Dat is nogal wat.

Italiaanse landgoed met prosecco-wijngaard

Wat heeft het landgoed te bieden

Het hoofdhuis, waar wij onszelf eigenlijk al zien wonen, is centraal gelegen op het landgoed. Dit mega gebouw, genaamd Gastaldia, heeft een begane grond en twee verdiepingen. Dit huis heeft alleen al 13 slaapkamers en 15 badkamers. Daarnaast heeft dit gebouw een grote ruimte voor evenementen of bruiloften. De overige gebouwen op het landgoed vullen dit aan met nog eens 17 slaapkamers en 14 badkamers, wat betekent dat je uitkomt op een totaal van 30 slaapkamers en 29 badkamers.

Italiaanse landgoed met prosecco-wijngaard

Je kunt dus echt veel kanten op met dit landgoed. Als je dit koopt woon je zelf heerlijk, kun je je eigen wijn verbouwen en verkopen en kun je eventueel een hotel starten om gasten te ontvangen. Als klap op de vuurpijl kun je het centrale huis ook nog eens verhuren voor bruiloften en evenementen. Die 11,5 miljoen die je neerlegt voor dit stukje grond heb je dan binnen de kortste keren terugverdiend!

Lees ook: Overnachten tussen de wijngaarden in dit luxe hotel in Italië