Jada Borsato was afgelopen week te gast bij de serie Spill The Tea, van het Youtube kanaal Teenmag. De prachtige brunette ging in op kijkers vragen, ontkrachtte verschillende geruchten en ging dieper in op het onderwerp vreemdgaan. Tijdens het gesprek over vreemdgaan, haalde ze de situatie van haar ouders erbij om het te kunnen vergelijken…

bron: @jadaborsato
bron: @jadaborsato

Spill the tea

In de aflevering van Spill the tea krijgt Jada verschillende geruchten te horen. Vervolgens is het aan haar om die te bevestigen of ontkrachten. Zo is er een kijker die stelt dat Jada ruzie zou hebben met zangeres Stefania Liberakakis. “Ruzie? Echt waar?” vraagt ze verbaasd aan host Sem. “Dat is zeker niet waar.” Ze vertelt dat ze geen idee heeft, waar dit gerucht vandaan zou kunnen komen.

Een ander gerucht dat wordt gesteld is dat Jada een keer vreemd is gegaan op een feestje. “Oh, serieus?”, vraagt ze verbaasd? “Nee, zeker niet,” Ze vertelt dat ze al 7,5 jaar in een mega gezonde relatie zit met haar vriend Roeland. Ze is er dan ook van overtuigd dat Roeland ook nooit vreemd zou gaan.

Gevolgen van vreemdgaan

Host Sem is toch benieuwd of Jada Roeland zou vergeven als hij wel vreemd zou gaan. “Dat vind ik een hele moeilijke vraag,” geeft de actrice toe. “Als je me dit vijf jaar geleden had gevraagd, zou ik meteen hebben gezegd ‘ja, ja, ja’.”

Toch vervolgt ze, “Ik heb bij andere mensen om me heen gezien, bijvoorbeeld bij mijn ouders, wat vreemdgaan kan doen. En hoeveel het kapot kan maken. Als je dat accepteert, hoeveel je jezelf daarmee kan beschadigen als je dan doorgaat met je relatie.”

Toch twijfelt Jada of ze er echt een punt achter zou zetten als Roeland vreemd zou gaan. “Ik weet zeker dat ik niet zou zeggen: ‘Oh, oké.’ Ik zou dan wel echt tijd voor mezelf nodig hebben, en moeten nadenken. Maar ja, ik denk dat je pas op dat moment weet wat het beste voelt. Ik vind het een heel lastige vraag. Ik zou niet zo snel kunnen zeggen of ik hem zou kunnen vergeven.”

Bekijk de gehele video hieronder!

Lees ook: Charly Luske heeft spijt van vreemdgaan in relatie