Als je Britney Spears niet kent van haar muziek, dan wel van de movement #FreeBritney die de laatste tijd veel in het nieuws is geweest. Op positieve en negatieve manier staat Britney in de schijnwerpers – iets wat we van haar zusje niet kunnen zeggen. Maak kennis met Jamie Lynn Spears, iemand van wie wij stiekem nog nooit gehoord hebben, terwijl ze toch ook aardig bekend is!

Jamie Lynn Spears

Dat de ouders van Jamie Lynn inspiratieloos waren toen ze de naam voor hun dochtertje verzonnen blijkt wel, want ze heten zelf Jamie (vader) en Lynne (moeder). Okay then… Toch blijkt Jamie Lynn meer op haar grote zus te lijken, want ook zij is bekend. Jamie Lynn is namelijk actrice én zangeres en heeft wel 2.2 miljoen volgers op Instagram!

Zoey 101

Misschien hebben de wat jongere lezers onder ons Jamie Lynn wel eens gezien, zo speelde ze de hoofdrol in de sitcom Zoey 101. Deze Nickelodeon serie was te zien van 2005 tot 2008. Hierna heeft Jamie nog wat losse rollen aangenomen en ook heeft ze net als zus Britney het in de muziekwereld proberen te schoppen. Zo heeft ze een country hit genaamd ‘How Could I Want More’ gemaakt, maar heeft ze daarna haar muziekcarrière op een laag pitje gezet. Misschien wilde ze niet concurreren met haar grote en succesvolle zus…

Tienermoeder

Tijdens het vierde en laatste seizoen van Zoey 101 raakte Jamie Lynn zwanger. Een heftige zwangerschap, want ze was nog maar 16. Ze verloofde zich met baby daddy Casey Aldridge en beviel van Maddie Briann Aldridge in 2008. Toch hield de verloving tussen Jamie en Casey geen stand en zetten ze in 2010 een punt achter hun relatie.

Als je dacht dat er nog niet genoeg Jamie’s in haar leven waren, heb je het mis. Jamie Lynn is namelijk in 2014 getrouwd met ondernemer Jamie Watson. In 2018 kregen de Jamie’s hun eerste kind samen: Ivey Joan Watson.

#FreeBritney

Je kan wel zien dat de twee zusjes zijn, want ze lijken enorm op elkaar. Ook blijkt ze Britney te steunen in de rechtszaak over haar conservatorschap. Haar vader heeft namelijk nu alles over Britney te zeggen, hij manipuleert haar en heeft beslag op haar fortuin. Op Instagram postte jonger zusje Jamie Lynn het volgende: “Dear Lord, Can we end this bull sh#t once and for all. Amen.” We hopen dat ze met bull sh#t het conservatorschap bedoelt…

Lees ook: Maak kennis met Lottie Moss, het jongere zusje van übermodel Kate Moss