Het zijn rare tijden, door het coronavirus. We zitten al meer dan een maand met z’n allen in quarantaine en dat kan voor verveling zorgen. En dan komt nog het meest lastige: jouw verjaardag valt op een dag in quarantaine. Net wanneer jij jouw dag helemaal had uitgepland. Je vraagt je vast af wat er nu nog te doen is en hoe jij je nog een beetje jarig kan voelen.

jarig_in_quarantaine_corona_verjaardag

Misschien houd je wel helemaal niet van verjaardagen en ben jij allang blij dat je deze niet hoeft te vieren. Je kunt heerlijk relaxen en hoeft je geen zorgen te maken over een surprise party. Maar, mocht jij juist alles uit deze dag willen halen dan hebben wij daarom een paar tips voor jou op een rijtje gezet. Zodat jij alsnog van jouw dag kunt genieten. Het is immers your birthday!

Get up and dress up

De enige manier waarop jij jezelf helemaal jarig voelt, is door jezelf ook zo te kleden. Trek de outfit aan die jij al had uitgedacht of ga voor iets comfortabelers en maak je make-up look spetterend. Doordat jij jezelf lekker in je vel voelt zul jij je ook gelijk een stuk vrolijker voelen. Wanneer jij namelijk de hele dag in jouw pyjama of joggingspak blijft rondhangen, voelt het als een doodnormale dag. Aarzel dan ook niet om jouw mooiste outfit uit de kast te trekken.

Videoparty

Nu je al jouw vrienden een tijdje moet missen betekent dat niet dat je niet in contact met ze kunt komen. Stel een facetime groep samen en geniet van een video borrel met jouw dierbaren! Zo wordt je alsnog toe gezongen en hoef jij je niet alleen te voelen. Hierin kun je een quiz doen, een leuk drankspelletje spelen of gewoon heerlijk ouderwets weg kletsen. Videochats zijn namelijk niet alleen voor vergaderingen ;).


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mirza Bico (@ellentvshow) op

Bak en versier jouw eigen taart

Misschien leek jou dit altijd al leuk, maar heb je hier nooit de tijd voor gehad. Nu is daarom de perfecte tijd om jouw eigen taart, cake of cupcakes te bakken en deze mooi te versieren. Ga heerlijk een paar uur in de keuken staan en bak al het lekkere dat jij wilt. Dit zorgt niet alleen voor vermaak, maar ook voor een heerlijke taart erna waar jij van kunt genieten.

Diner aan huis

Eten zorgt voor blijheid. Ook op jouw verjaardag. Waarschijnlijk zag jij jezelf al helemaal zitten in een restaurant, maar dat gaat helaas niet lukken in deze tijden. Daarom kun jij net zo goed jouw driegangen diner naar jou thuis halen. Dit kun je natuurlijk helemaal zelf doen, door te koken met jouw partner of huisgenoten, maar je kunt ook eten bestellen. Zo kun jij heerlijk relaxen en wachten tot jouw eten op tafel staat, gemaakt door echte koks. Gelukkig zijn er tal van restaurants die aan huis bezorgen, zo kun jij jouw favoriete plek kiezen.

Cadeaus aan huis

Voor de cadeaugevers onder ons: verstuur jouw kaart of cadeau gewoon naar de jarige haar huis! Wat is er dan ook leuker dan het krijgen ervan, wanneer je het niet verwacht? Maak een gepersonaliseerde kaart of koop iets dat ze al een lange tijd wilt en verras haar wanneer de deurbel gaat. Dit zorgt er automatisch voor dat zij zich speciaal voelt. Laat jouw cadeau dus niet wachten.

Vier jouw verjaardag later

Dat jouw verjaardag dit jaar wat minder spectaculair is, hoeft niet te betekenen dat jij deze niet gewoon over kunt doen. Wanneer jij er alles uitgehaald hebt wat erin zit, maar je nog steeds niet jarig voelt, kun jij jouw party gewoon verplaatsen naar de zomer (na quarantaine). Nodig iedereen uit en geniet evenveel ervan!