Ben jij een echte kattenliefhebber? Dam hebben wij jouw droombaan gevonden! Op het prachtige Griekse eiland Syros zijn ze op zoek naar iemand die een kattenopvang wil runnen. En nee, het is niet zomaar een kattenopvang! Je krijgt 55 lieve katten onder je hoede die je met veel liefde mag verzorgen.

God’s Little People-kattenopvang

Joan is de eigenaresse van de God’s Little People-kattenopvang. Deze kattenopvang is ze gestart nadat ze op het eiland veel mishandelde en achtergelaten katten tegenkwam. Het verzorgen van de katten doet ze al acht jaar met heel veel liefde en plezier, echter wil ze dit jaar een stapje terug doen en is dus op zoek naar iemand die de dagelijkse leiding over wil nemen.

God's little People

Salaris plus kosteloos wonen

In ruil voor jouw zorg en liefde wordt alles voor je geregeld. Buiten je normale salaris, mag je kosteloos wonen in het huis van Joan (ja ja met prachtig uitzicht op de zee) en wordt ook nog eens het eten voor je betaald.

kat5

Niet alleen maar pret

Dus klinkt dit voor jou als de droombaan, moet je ook begrijpen dat het natuurlijk niet alleen maar pret is. Joan benadrukt op Facebook dat het écht hard werken is, het opruimen van uitwerpselen de orde van de dag is en dat er soms ook zieke katten ingeslapen moeten worden.

Geïnteresseerd? Reageer dan op onderstaand Facebookbericht. Je moet beschikbaar zijn voor minstens zes maanden. Ook is enige ervaring met het verzorgen van katten vereist.