Slecht nieuws voor Juultje Tieleman. De beauty parkeerde haar auto in Amsterdam en dit liep allesbehalve goed af. Inbrekers wisten buit te maken in de auto van Juultje en namen een aantal dierbare spullen van de influencer mee. Via Instagram doet Juultje haar verhaal.

Ingebroken in de auto

“K*t Amsterdam”, begint Juultje bij een bericht via Instagram Stories. Op de foto zien we de auto van Juultje met een kapotgeslagen raam. Juultje steekt haar middelvinger op en is duidelijk not amused met de situatie. Op de volgende foto zien we de influencer in beeld met de tekst: “Ik kan echt wel janken.”

Behalve het feit dat haar autoruit kapot is, hebben de inbrekers ook een aantal spullen van Juultje meegenomen. Zo zien we op de foto dat er twee linkerschoenen van haar verschillende Axel Arigato’s ontbreken. “Wel bedankt dat je van beide paren één schoen hebt achtergelaten.”

Bron: @juultjetieleman
Bron: @juultjetieleman

Dierbare spullen

Ondanks dat het ontzettend irritant is, kan Juultje haar autoruit vervangen en twee paar nieuwe sneakers op de kop tikken. Maar helaas is niet alles wat in haar auto achterbleef te vervangen, zo deelt Juultje. “Mijn dagboek en camera zijn ook gestolen, dat vind ik wel heel erg.” De influencer verblijft op dit moment op het politiebureau om aangifte te doen van de auto-inbraak. Wij hopen in ieder geval dat de daders gepakt worden en Juultje zo snel mogelijk van de schrik bekomen is. Sterkte Juul!

Lees ook: Zo goed passen Juultje Tieleman en Koen bij elkaar volgens hun sterrenbeeld