Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat influencer Juultje en Koen officieel samen zijn. Nu zijn we natuurlijk super happy voor het stel, maar we weten ook dat Juultje al een heel lijstje aan exen heeft. Natuurlijk willen we niet dat Koen over een tijdje ook op dit lijstje staat, dus hebben we naar de sterren gekeken om de slagingskans van de relatie te bepalen. Want hoe goed passen Juultje en Koen bij elkaar volgens hun sterrenbeeld?

juultje Tieleman en koen

Hoe goed passen Juultje en Koen bij elkaar?

Je sterrenbeeld kan een hoop over je verklappen: je goede (en minder goede) eigenschappen, je toxic traits en zelfs hoe je bent als ex. Maar je kunt dus ook kijken hoe compatible jij bent met het sterrenbeeld van je lover. Wat hebben de sterren over Koen en Juultje te vertellen?

Juultje – Kreeft

Juultje Tieleman is een Kreeft, wat betekent dat ze barst van emoties, niet zo gek want Kreeft is een water-teken. Ze laten zich zelfs leiden door emoties en hebben een hele sterke voorkeur voor een stabiele relatie waar elkaars grenzen gerespecteerd worden. Ze hebben niks met ongebonden door het leven gaan en hebben dan ook veel liefde te geven. Je kunt ze typeren als romantisch lief en aanhankelijk. Kreeften zijn gehecht aan hun eigen huis en comfort. Dus, de Kreeft is all about feelings baby!

Koen – Tweelingen

Juultje’s lover Koen is een Tweelingen en dit sterrenbeeld staat helemaal in het teken van gezelschap. Ze zijn nieuwgierig en veelzijdig en leggen graag contact met nieuwe mensen. Ze zijn super energiek en hebben dan ook moeite met routine. Tweelingen zijn king in het communiceren en kletsen het liefst de hele dag door. Ze zijn het liefst on the move en zijn dan ook snel verveeld…

Compatibility

Als je bovenstaande beschrijving hebt gelezen kan je wel stellen dat Kreeft en Tweelingen in het algemeen niet echt een match zijn (sorry!). Een tussenweg kunnen vinden tussen the comfort of your own home en life of the party kan een aardige challenge zijn. Beide tekenen hebben allebei hele andere behoeften in een relatie, wat ervoor kan zorgen dat de Kreeft en Tweelingen allebei ontevreden blijven.

Als we het over de slaapkamer gaan hebben, dan zijn Kreeft en Tweeling een “work in progress”. Er zal een hoop communicatie nodig zijn om dit te laten werken. Tweelingen staan namelijk open om overal intiem te zijn, wat niet gelijk geldt voor de Kreeft. Het is waarschijnlijk ook zo dat de Kreeft wat langer nodig heeft om zich op z’n gemak te voelen in bed.

Lees ook: De reden dat je niet reageert op app volgens je sterrenbeeld