Oude kaas, harde kaas, gesmolten kaas, schimmelkaas: we houden van kaas. Voor alle kaasliefhebbers hebben we dan ook goed nieuws. Bij Kaasbar Amsterdam kun je onbeperkt kaas eten. Denk aan overheerlijke kaasplanken, kaasfondue en veel meer!

Kaasbar Amsterdam en Utrecht

In Amsterdam en Utrecht kun je dus onbeperkt kaas eten. Say what! Kaasbar Amsterdam biedt namelijk 24 verschillende Nederlandse kazen aan die afkosting zijn van kleinschalige boeren die de kaas helemaal zelf maken. De kazen worden vervolgens geserveerd met verschillende pairings om een unieke smaakbeleving te creëren!

Wat er natuurlijk ook niet bij een kaasje kan ontbreken is een lekker glaasje wijn. Je kunt hier ook zorgeloos van genieten want wist je dat een glas wijn gelijk staat aan een uur lang sporten? Bij Kaasbar Amsterdam zorgen ze ervoor dat jij het perfecte glaasje wijn bij jouw smeuïge kaasje krijgt. Genieten!

Kaastreinen, planken en fondues

Kaasbar Amsterdam heeft het begrip ‘kaastrein’ in het leven geroepen. Dit is een bijzondere en unieke kaaservaring waarbij de kazen op een lopende band voorbij komen. Kijk wel even uit dat je stropdas er niet tussen komt. We willen geen Mr. Bean taferelen ;).

Ook voor de beste kaasplanken kun je terecht bij deze Amsterdamse kaasbar. De planken zijn (natuurlijk) goedgevuld en wederom krijg je advies over de verschillende soorten kaas. De andere delicatessen die je op de plank kunt verwachten zijn dadelbrood, crackers en fruit. Dit is om de smaak te neutraliseren zodat je snel kunt overstappen op een nieuwe kaas.

Een kaasfestijn is natuurlijk niet compleet zonder kaasfondue! Kaasbar Amsterdam werkt samen met De Kaaskamer en komt met een selectie van 3 goddelijke zelfgemaakte kaasfondues. De fondues worden geserveerd met een selectie aan crudité (wat een sjiek woord voor rauwkost is) en stokbrood. Je kunt kiezen uit Zwitserse fondue, Truffel fondue (omg!) en Hollandse fondue.

Good to know: de kaasfondues zijn uitsluitend beschikbaar van zondag tot en met donderdag.

Onbeperkt kaas eten

JA! Je kunt dus écht onbeperkt kaas eten. Wie had ooit gedacht dat onze wildste en smeuïgste kaas dromen uit zouden komen? Let wel op dat dit uitsluitend op zondag kan!

Lees ook: Dit wil je: bij dit restaurant kun je onbeperkt carpaccio eten