The Hills-ster Kaitlynn Carter en haar vriendje Kristopher Brock verwachten hun eerste koter. Dit onthulde de 32-jarige realityster uit ‘The Hills: New Beginnings’ donderdag op Instagram. Wil je meer weten over Kaitlynn en haar zwangerschap? Check dan even dit artikel.

@instakaitlynncarter
@instakaitlynncarter

Exen Kaitlynn

Miss Carter had 5 jaar lang een relatie met Brody Jenner, de halfboer van de beroemde zusjes Kendall en Kylie Jenner, die tussen 2006 en 2010 bekend was van de reallifeserie The Hills. Vanwege haar relatie met Brody werd ook Kaitlynn een onderdeel van de reboot New Beginnings. Maar tijdens de opnames van deze serie gingen de twee uit elkaar, waarna Kaitlynn iets kreeg met popster Miley Cyrus. Echter was deze romance van korte duur. Ouch!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door the hills (@thehills)

Zwangerschap

De pregnancy van Kaitlynn was overigens niet het enige The Hills-babynews van donderdag. Ook castleden Ashley en Jason Wahler maakten bekend dat ze een zoontje mogen verwelkomen. Het jongetjes gaat Wyatt Ragle heten en is al de tweede koter van het stel, dat al een 3-jarig dochtertje hebben genaamd Delilah.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door the hills (@thehills)

Lees ook: EOTB babynews: Alisa Megastar deelt de eerste kiekjes van haar dochtertje