De geruchten rondom onze favoriete YouTuber Monica Geuze gaan op dit momenten alle kanten op. Haar relatie met Robbert Kroese zou op de klippen lopen en de zwangerschapstest kwam voorbij. Ook nu wordt het stel weer niet gespaard. De geruchten vertellen ons nu Robbert een extra oud en nieuw feestje had.

Recap zonder Robbert

Vlak voor de jaarwisseling besloot Monica Geuze een recap van haar jaar 2021 te posten. We zagen heel wat kiekjes voorbij komen met dochtertje Zara-Lizzy, vriendinnen, collega’s en familie. Toch ontbrak het echte liefdeskoppel een beetje. Er zat weliswaar een foto met Robbert tussen, maar die sprong er niet uit. Velen begonnen te speculeren over de relatie van Monica en Robbert en kwamen tot de conclusie dat het even niet zo lekker zou lopen tussen de twee. Sterker nog: er werden geruchten de wereld in geholpen dat het klaar zou zijn.

Monica Geuze
Instagram @monicageuze

Monica Geuze reageerde daarop door een extra recap te posten waarin de tortelduifjes wél (zoenend) te zien waren op een van de foto’s. Waarschijnlijk hoopte ze op deze manier de geruchten te stoppen.

Nieuwe geruchten

Dat hielp, maar helaas voor even. Er lijkt nu namelijk iets anders erg te zijn gebeurd. Er is een voicememo uitgelekt, waarin iemand vertelt dat Robbert met een andere vrouw zou hebben gezoend tijdens oud en nieuw. Ook is te horen dat hij met deze vrouw mee naar huis zou zijn gegaan. Of deze geruchten ook echt waar zijn, is nog maar de vraag. Monica heeft er zelf niet op gereageerd en ook alle foto’s met Robbert zijn toch steeds zichtbaar.

Monica Geuze in de podcast over vreemdgaan

Eerder behandelde Monica samen met Kaj Gorgels het onderwerp vreemdgaan in hun eigen podcast Geuze & Gorgels. Hierin vertelde Monica dat ze wel eens gedroomd heeft dat Robbert vreemd is gegaan. De volgende ochtend was ze daar toch een beetje verontwaardigd over. Robbert vond dat overigens een beetje gek. Toch heeft Robbert ook wel eens gedroomd dat Monica Geuze vreemd ging, Ook hij werd de volgende dag toch een beetje boos.

Lees ook: Het luxe penthouse van Monica Geuze in Vinkeveen staat te koop