Op Valentijnsdag geven de meeste mensen een lief cadeautje aan hun lover, maar het kan ook anders. Je kan nu namelijk een kakkerlak vernoemen naar die ene verschrikkelijke ex. De perfecte manier om ze voor altijd achter je te laten!

Kakkerlakken valentijn Valentijnsdag prank wraak ex

Kakkerlak vernoemen

Als je echt helemaal geen fan bent van Valentijnsdag en het liefst met een reep chocolade en een dekentje op de bank 14 februari doorbrengt, weten wij de perfecte manier om van Valentijnsdag toch een leuke dag te maken. Je kan nu namelijk een kakkerlak vernoemen naar een ex. En het gaat zelfs nog verder dan dat, het kleine beestje wordt ook nog eens gevoerd aan een dierentuin dier. Zo kan je letterlijk en figuurlijk een einde maken aan de ex die rent free in je hoofd zit.

Dit wordt allemaal speciaal voor Valentijnsdag georganiseerd door de dierentuin van San Antonio. Voor al tien euro kan jij een kakkerlak vernoemen naar je not-so-special iemand. Met het geld dat de dierentuin hier mee verdient helpen ze dieren in nood, echt een win-winsituatie dus. Bij je donatie krijg jij, of juist je ex, een digitale valentijnskaart waarin staat dat je een kakkerlak naar ze hebt vernoemd, leuk om op je socials te delen in plaats van die standaard couple foto’s.

Stapje extra

Is alleen een kakkerlak vernoemen voor jou nog niet genoeg wraak? Dan heeft de dierentuin ook nog de optie om een persoonlijke video op te nemen, waarin te zien is dat de kakkerlak ook echt gevoerd wordt. Hier zit wel een prijskaartje van 150 euro aan. Maarre, als je ex echt zo verschrikkelijk was, en je hem of haar goed terug wil pakken, is het dat geld waarschijnlijk meer dan waard.

Als kakkerlakken niet helemaal jouw ding zijn, heeft de dierentuin ook nog een andere optie. Je kan je ex vernoemen naar groente, speciaal voor als je ex die kakkerlak niet eens waard is.

Happy single

Heb je zelfs na het vernoemen van een kakkerlak het nog wel moeilijk met alleen deze Valentijnsdag doorkomen? Dan leggen wij met liefde voor jou uit waarom het helemaal niet erg is om single te zijn met Valentijnsdag. Dan kan jij straks ook helemaal happy single door het leven gaan!