De kerstperiode is around the corner. Netflix kan dan natuurlijk niks anders doen dan ons trakteren op goede kerstfilms. The Noel Diary staat nu op de streamingdienst.

The Noel DIary kerstfilms Netflix
Bron: The Noel Diary

The Noel Diary

In The Noel Diary krijgt bestsellerauteur Jacob Turner plotseling te horen dat zijn moeder is overleden. Jacob had geen goede band met haar, maar keert wel terug naar het huis waar zij woonde. Zijn leven veranderde in een ogenblik, toen er aan de deur geklopt werd. Een vreemde beweert dat haar moeder voor Jacobs ouders werkte. De twee vinden in het huis een dagboek vol geheimen en moeten ontdekken wat er vroeger allemaal speelde in het huis.

Als verwacht is dit kerstromcom, maar deze keer komt er geen overdosis slappe komedie ten pas. Godzijdank! Bekijk de trailer hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk…

Hoewel het pas november is, vinden sommige van ons het al heerlijk om onder een dekentje te genieten van kerstfilms. De keuze is reuze. Wat is wel en niet leuk en wat is het kijken waard en wat totaal niet?

Je sterrenbeeld vertelt je niet alleen wat voor karakter jij hebt of bij wat voor ander sterrenbeeld jij past… het vertelt je ook welke kerstfilm het beste bij je past. Echt? Ja! Bekijk dus wat jou volgende kerstfilm op je kerstlijstje wordt en geniet van de koude maar cozy avonden.

Heb je dit al gelezen? Mensen met deze sterrenbeeld houden het meeste van kerst!