Laatst lieten we weten dat je gelukkiger zou zijn als je vroeg de kerstversiering ophangt. Maar geldt dit wel voor iedereen? Sommige mensen zijn nu eenmaal grotere kerstliefhebbers dan anderen. En dat kan zo maar eens van de stand van de sterren op je geboortedag afhangen. De volgende sterrenbeelden houden het meest van kerst:

Stier

De stier wil het liefst zo vroeg mogelijk beginnen met het ophangen van de kerstversiering. Stieren houden nu eenmaal van comfort (op de bank liggen met kerstfilms en een grote kop chocolademelk) én lekker eten: twee dingen die samenkomen tijdens de feestdagen. Heb je een stier in de familie? Dan heb je geluk! Ze zullen tijdens de feestdagen continu in de keuken staan.

Kreeft

Kreeften houden van de comfort van hun eigen huis en het samenzijn met vrienden en familie. Dit is dan ook de reden dat de kreeft helemaal in zijn element is tijdens de feestdagen.

Leeuw

Ben jij een leeuw? Dan zal je vooral uitkijken naar de feestjes die er tijdens de maand december zijn. Je houdt ervan om je meest sexy outfit te laten zien (en de blikken die je ermee vangt ;).

Maagd

Misschien zie je de liefde voor de feestdagen bij de maagd niet vanaf de buitenkant. Toch zijn het echte kerstliefhebbers! De maagd is achter de schermen de hele tijd bezig om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Pas als alles is geregeld, kan de maagd tot rust komen.

Weegschaal

Net als de maagd, houden weegschalen ervan om alles te organiseren. Weegschalen zullen wel eerder naar de voorgrond treden, en vinden het leuk om gastvrouw of -heer te spelen.

Vissen

Vissen zijn misschien wel de grootste kerstliefhebbers. Als het toetje tijdens het kerstdiner achter de rug is, denken ze alweer na over volgend Christmas season.

Lees ook: Kerstcadeautjes voor een man die alles al heeft!