Single ladies opgelet! Er is onderzoek gedaan naar verschillende steden waar de knapste mannen wonen. Dus ben jij nog radeloos op zoek naar een knappe man, dan weet je welke bestemmingen in overweging te nemen. In deze steden wonen de knapste mannen van de wereld, en sommige steden zijn zelfs dichterbij dan je denkt…

#10 Tel Aviv, Israël

Israël is niet meteen de eerste stad waar wij aan denken als we denken aan de knapste mannen. Toch doet Tel Aviv het goed als het gaat om de knapste mannen ter wereld. Deze stad is een metropool langs de kunstreek van Israël, toch maar eens een vakantie boeken naar Tel Aviv dan?!

#9 Milaan, Italië

Milaan is dé modestad van Italië, winkelstraten vol met de mooiste kleding die je ooit hebt gezien en misschien zijn ze daar wel zo gefocust op de kleding dat ze de mooie mannen niet eens zien staan. Tijd op je slag te staan dus, op naar Milaan.

#8 Berlijn, Duitsland

Jawohl naast bratwurst en veel bier lopen hier ook nog eens knappe mannen rond in Berlijn. In deze Duitse hoofdstad ben je zo en dat Duitse accent moet je dan maar een beetje voor lief nemen als hij echt zo knap is als dit onderzoek ons verteld.

#7 Madrid, Spanje

Hola uno guapo for me por favor. Dat zijn zo ongeveer de enige Spaanse woorden die ik ken, het betekend (als het goed is) hallo een knapperd voor mij alstublieft. Met een beetje engels, handgebaren erbij en dan lukt het misschien wel.

#6 Sydney, Australië

Even een bezoekje aan de andere kant van de wereld en misschien vind je hier wel de man van je dromen. Sydney staat natuurlijk bekend op het Opera House, prachtige stranden en heerlijk weer. Vanaf nu mogen we knappe mannen ook aan dit lijstje toevoegen.

#5 Buenos Aires, Argentinië

Prachtige omgeving, prachtige mannen en de stad van de tango. Buenos Aires kent een goed uitgaans leven, ze gaan hier toch diep in de nacht door. Misschien ontmoet jij hier wel de man van je dromen, deze stad in Argentinië wordt het Parijs van Zuid-Amerika genoemd. Parijs is de stad van de liefde, Buenos Aires ook?

#4 Lissabon, Portugal

Lissabon de Portugese stad vol met kleurtjes, leuke tentjes en heerlijke mannen! Als je op nummer vier staat van knapste mannen van de wereld dan lopen hier wel wat hotties rond! Geniet daarom van een klein tripje naar de Portugese zon en de Portugese mannen.

#3 Amsterdam, Nederland

Waarom zo ver weg voor een knappe man als we hem ook gewoon in onze hoofdstad kunnen vinden? In Amsterdam begint de top drie knapste mannen van de wereld. Zien we je daar?

#2 New York, Amerika

“If I can make it here, I can make it anywhere.” Zo zong Alicia Keys over New York, als dit gaat over de knappe mannen dan boeken wij nu nog een ticket. Dan meeten we in de ‘city that never sleeps’.

#1 Stockholm, Zweden

Knäckebröd, de prachtige Trolltunga en de knapste mannen op de wereld. Daar willen wij wel een beschuitje (lees: knäckebrödje) mee eten. Er zit niks anders op single ladies, we moeten het toch echt hoger op gaan zoeken. Pak je warmste truien, skikleding en snowboots maar in want wij gaan naar Stockholm.

Lees ook: Dit zijn de 10 x knappe Nederlandse mannen boven de 30